BUDITE UVEK U TOKU

<1...222324...26>Dani Brazila Novi Sad Samba Carnival. Iz Rija u Novi Sad :) Kompletna produkcija.

Dani Brazila u Novom SaduIako na super hladnih 9 stepeni, definitivno jedna od najboljih zurki...

RU: FoamFest 3Film ce reći sve...

The Love FestPostoje događaji koji stvaraju istoriju. I kažu da ih ne treba reprizirati. Obično nastavak nije ni blizu prvencu. E pa ovde se istorija ponovila. Remake je ponovo ispisao istoriju i nadmašio sva očekivanja. Savršena produkcija. Stari dobri Noise Destruction i zvuk sa ploča. Sve na svom mestu!

Techno Therapy RemakeSvečano otvaranje novog tržnog centra u Kragujevcu. Specifičan projekat zbog veličine prostora koji je bio u opticaju. Stotine metara zaštitnih ogradica. Sky traceri ispred zgrade. Ozvučenje, bina i led ekran za ceremoniju otvaranja. Konfete i CO2 jet specijalni efekti. Plus poseban kompletan setup za kasniju zabavu.

PLAZA Kragujevac

Kliknite za kompletnu galeriju slika.

Tradicionalna NIS novogodišnja proslava. Tema večeri su stari klasici. Kompletna produkcija događaja uključujući i studijsko sliknje za reprodukciju autentičnih bioskopskih plakata.

NIS

Kliknite za kompletnu galeriju slika.

Specifična atmosfera. Teatar na otvorenom. Sjajan ambijent smederevskog utvrđenja. Konstrukcija za pozorište i konvencionalna, bela rasveta. Parke, Profilci, fresneli...

Tvrđava Teatar

Kliknite za kompletnu galeriju slika.

Coca Cola je u zgradi Kluza proslavila 125 godina postojanja. Ambijent je za tu priliku adekvatno dekorisan, a kompletan ugođaj pružila je tehnika koja se savršeno uklopila.

Coca Cola

Kliknite za kompletnu galeriju slika.

Sjajan koncert. Vlado je umeo da prepozna trud koji smo uložili da ovo bude specifičan nastup. Vidno je bio raspoložen onim što ga je dočekalo i u tom duhu je izašao na binu. Kao gost iznenađenja pojavio se i Saša Kovačević koji je samo još više raspalio publiku.

Vlado Georgiev

Kliknite za kompletnu galeriju slika.

Iskreno teško se odlučiti da li je bolji dnevni ili noćni program. Srećom imamo veze i sa jednim i sa drugim. Po danu predavanja i konferencije, uveče koncerti. Tehnički izazovno, ali je vredelo.

SHARE

<1...222324...26>