BUDITE UVEK U TOKU

12...33>

 
11 dana sjajnog i raznovrsnog programa, sa svakodnevnim promenama tehničke postavke. Programski luk Seobe Duša u okviru Evropske Prestonice Kulture na novosadskom sajmu u Hali 1.

SEOBE DUŠA

 
Postoje projekti koji se rade svom silinom. Svim raspoloživim resursima. I tehničkim i ljudskim. Postoje projekti koji su veći od drugih. I postoji Evropska Prestonica Kulture. Ponosni smo što smo deo.

Evropska Prestonica Kulture

image


U okviru Dočeka koji je u svom sklopu imao preko 40 koncertnih lokacija, u pozorištu mladih gostovao je bend Morcheeba. Sjajna atmosfera, vrhunska rasveta i ozvučenje koje nas je na tren vratilo u stara dobra vremena.

Morcheeba

 
Ovaj video sumira svu grandioznost projekta Doček 2022. Na lokacijama rasutim na obe obale Dunava, u Novom Sadu i Petrovaradinu. Impozantan broj rasvetnih tela postavljen na preko 1000 dužnih metara preko mosta Duga, pa sve do Beogradske Kapije. Da ne dužimo. Uživajte!

Doček 2022

image

Promocija novog električnog BMW iX u tržnom centru Galerija.

BMW iX promocija

image

U okviru projekra 22 nastupio je proslavljeni francuski pijanista Mišel Dalbert.

NEO 22

image

U batajnici je svečano podignut kamen temeljac za intermaodalni terminal (najveći logistički centar u jugoistočnoj Evropi), a mi smo bili zaduženi za sve konstrukcije potrebne za realizaciju ovakvog događaja. Od glavne bine, konstrukcija za VIP pa do režije.

Intermodalni terminal

image

U staroj šećerani KPGT-a održan je ovogodišnji Sneakerville. Nažalost sjajna postavka i nastupi Cobija, Sare Jo i drugih održani su bez publike. Ali je kompletan materijal snimljen i biće prikazan online.

Sneakerville 2020

 
Treći Kaleidoskop kulture, koji je završen 9. oktobra u Novom Sadu, postavio je nove standarde kulturne prakse, uspešno kombinujući produkciju programa uživo i njihov prenos onlajn.

KALEIDOSKOP Kulture


Vip Kinoteka, u čast kultnog filma "Majstori, Majstori", reditelja Gorana Markovića, večeras pod vedrim nebom Tašmajdana.

VIP Kinoteka

12...33>