BUDITE UVEK U TOKU

12...25>

image

Prvi u nizu LoveFest Fire događaja i odmah SOLD OUT. Biće ovo izuzetno jaka godina kada je klabing u pitanju. A mi smo spremni da sve to ispratimo.

Loco Dice - LoveFest Fire

image

Novi član Chameleon Rental "porodice" je od ovog vikenda i niški Naissus Fest.Bilo nam je izuzetno zadovoljstvo da budemo deo ovog sjajnog festivala i da publici pružimo neverovatan vizuelno-zvučni ugođaj. 

Naissus Fest - Oliver Huntemann

image

Želimo Vam najlepšu, najvedriju i najpozitivniju godinu koja dolazi. 

Srećna Nova Godina

image

Finale je uvek finale. I uvek se razlikuje od događaja koji mu prethode. Green Love je zatvorio sezonu kako i dolikuje. Superlativ u svim segmentima. Publika, izvođači, produkcija, atmosfera...

Green Love - Metodi Hristov

image

Da su ovi prostori uvek bili plodno tle jasno se vidi i na primeru Gramatika. Rođen u Sloveniji, Denis Jašarević brzo probija put ka vrhu i seli se u New York. U Beogradu nas je baš fino provozao.

Gramatik Live

image

Svi su se složili da je ovo gig godine. Ostalo je još malo dana do kraja iste, pa će najverovatnije tako i ostati.

Paul Kalkbrenner-Hangar

image

Kao uvod u Gramatik Live, domaća ekipa okupljena oko Marka Milićevića nam je napravila sjajnu atmosferu. I dok su oni iskoristili priliku da promovišu novu pesmu, mi smo promovisali nove uređaje iz Chauvet Proffesional Maverick serije.

GRAMOPHONEDzIE Live

image

Uvek simpatični setup za China Town. A ovog puta i noviteti u našem rentalu. B22 sub. Kutija koja pomera granice. 2x18inch daju utisak masivnog saba i bez ikakvog problema popunjavaju prostor. Zakažite prezentaciju. Bićemo srećni da vas ugostimo.

China Town - Lomljava

image

Adekvatan završetak godine za Apgrade. Kako najavljuju sledeća će biti još bolja. Pratimo.

Apgrade with Recondite & DJ Tennis

image

Nije što je Stingova ćerka, ali Vaal je po nama definitivno zaslužila da bude zvezda večeri. Nadamo se da ćemo je i gledati i slušati u toj ulozi vrlo skoro. A sam Apgrade nastavlja sa zvučnim imenima da se izdvaja sa programom tokom cele godine.

Tale Of Us - Vaal

12...25>