BUDITE UVEK U TOKU

Chameleon > Oprema
12>

 
Uređaj koji je promenio filmsku industriju. Astera Titan tube. Mi ih koristimo kao efekt svetlo, i mogućnosti su stvarno neograničene. Uređaj se napaja uz pomoć integrisane baterije, a upravlja se bežično čak i preko telefona. Pozovite nas ako posle ovog videa imate već neku ideju.

Astera Titan tube

image


Sa sajma u Franfurtu stiže novi potpuno crni Nivtec. Nama se jako sviđa.

Nivtec Noir

image

Ozbiljna ponuda DJ opreme jednostavno ne može bez njih. Denon SC5000 napada tron koji već duže vreme drži Pioneer. Mi mislimo da ovaj uređaj to zaslužuje. Kako će industija i clubbing odgovoriti, pokazaće vreme. Mi smo spremni.

DENON SC5000

image

Produkcija je jako narasla u zadnjih par godina. Automatski količina podataka koja iz režije ide ka bini se višestruko uvećala. Mi smo se odlučili za elegantno rešenje kompanije KLOTZ. Digitalni hibridni multikor, kojim se rešava šuma dolaznih kablova i sprečava konfuzija. 4 digitalna audio signala, 4 DMX linije za rasvetu i 4 mrežne konekcije biće dovoljne za većinu zadataka.

Hibridni multikor

 
Uvek smo se trudili da u našem portfoliju bude šarena ponuda rasvete. Pa osim standardnih uređaja kao što su SPOT i WASH, investiramo u takozvanu efekt rasvetu. Jedan od takvih primera je i Prolights Air6Pix, linearno svetlo sa beskonačnom rotacijom po obe ose, kao i moćnim 40W RGBW diodama.

AIR6PIX product video

image

Samo u Chameleon Rental. Najtraženiji mikrofoni. DPA piloti, bubice i konferencijski mikrofoni. Apsolutni top kada je reprodukcija zvuka u pitanju. Nalaze se na svim rajder listama. Iako im je cena poprilično velika za naše tržište, odlučili smo se da u našu ponudu uvrstimo mikrofone koji opravdavaju svaki uloženi euro.

DPA mikrofoni

image

Taman na vreme pred letnju sezonu naš rental je bogatiji za J Infra sub. Monstruozna kutija od 152kg i još impresivnijih 144db u frekventnom opsegu od 27Hz-63Hz. Muzika se jako promenila u poslednjim godinama i niski spektar je postao dominantan i obavezan u svakoj produkciji. Iz tog razloga Infra sub može biti korišćen u svim aplikacijama da dopuni već postojeći sistem i dodatno pojača fundament niskih tonova. Naravno kao i većina sistema u d&b audiotehnik i ovaj sub je cardio što ga dodatno usmerava i sprečava neželjeno prostiranje ka nazad.

J-INFRA sub

 
Najavljujemo sjajan uređaj koji stiže u naš rental u pravo vreme pred sezonu u zatvorenim prostorima.

Prolights Pixie Beam


Ako je nešto standard kada su digitalni audio mikseri u pitanju onda je to Digico. SD serija je od samog starta nametnula sebe kao ultimativnu alatku. A kod nas možete naći model SD9 koji u kombinaciji sa D2 rekom završava apsolutno sve.

Digico SD9


 

Stalni rad na sebi je ključ uspeha. Tako se i naša audio ekipa ponovo uputila u d&b audiotechnik da bi se upoznala sa V i J serijom line array zvučnika i na konkretnim primerima proverila teoretska znanja. Nakon toga usledio je i drugi napredni deo seminara gde je akcenat bio na optimizaciji sistema i zamkama koje klasični pristup setovanju ozvučenja donosi.

Sound System Optimisation Seminar

12>