BUDITE UVEK U TOKU

12...28>

image

Gramofon jednostavno ima to nešto. Kao i disko kugla. Zato je atmosfera na događaju bila specifična. A mi smo spojili dva sveta. Analogiju i digitalu. Svako vreme ima svoj šmek. I treba iskoristiti najbolje što je to vreme iznedrilo. Nema greške.

Green Love - Oldies Goldies

image

Doček Nove Godine u Novom Sadu je kao i uvek popunio ceo Trg Slobode i sve okolne ulice. A mi smo bili zaduženi za rasvetu.

Doček 2019

image

Merry Christmas and Happy New Year.

Happy New Year

image

Tijanin prvenac. I kao što sve u životu radi bez greške, tako se odlučila i za saradnju sa nama. Takav je bio i koncert. Apsolutno uživanje.

Tijana Bogićević

image

Tradicionalno, kompanija NIS organizuje proslavu Nove Godine za zaposlene. Ovoga puta u poprilično većem prostoru, koji je doneo nove zadatke i izazove. Hala 3 beogradskog sajma je izgledala nikad bolje, a za dobru atmosferu pobrinuo se bend Electric Funx i naravno d&b serija V.

NIS - Nova Godina

image

Za svoj jubilej, 10 godina, bend Zemlja gruva je tačno znao šta hoće i iz tog razloga su nam se obratili za ovaj događaj. d&b serija V je postigla sve što je bend i tonska realizacija zamislila. Na prvi ton i izmamljene osmehe svih prisutnih bilo je jasno da će ovaj koncert iako već poseban, biti i nešto više od toga.

Zemlja Gruva - 10 godina

image

Jako je teško opisati šta je sve učinjeno da se jedan magacinski prostor pretvori u futuristički klub. Još je teže objasniti da je to sve urađeno za samo 4 dana. Jedna slika je malo. Pa ovaj projekat mora pratiti adekvatan album kako bi dočarali transformaciju.

United Group - Nova Godina

image

Mala sala Spensa u kojoj smo vrlo često je sjajno mesto za učiniti korak napred, prevazići sebe i iznova i iznova pokazati nepresušnu kreativnost koju posedujemo.

Green Love - Jay Lumen

image

Teško da će neko nadmašiti ono što se u hangaru desilo na ovom događaju. Broj ljudi, atmosfera, produkcija, ZVUK... Još jednom smo pokazali zašto je Chameleon Rental, jedna od najčeće biranih kompanija za tehničku produkciju.

Boris Brejcha Showcase

image

Podigli smo lestvicu kada je veliki hangar u Luci Beograd u pitanju. Ravnomerna pokrivenost svih delova prostora. VIP platforme napokon tretirane kako VIP zaslužuje. A o količini saba ne vredi ni pričati.

PanPot-Hangar

12...28>