Započnimo Putovanje

Naši tragovi su svuda

Samo pratite stope...

SVAKODNEVNI MOTO

Nije mi žao što su ukrali moje ideje, već što nisu imali svoje.

Nikola Tesla

Pratite nas na društvenim mrežama

I budite uvek u toku dešavanja, aktivnosti, promocija, popusta...

Usluge

Sve na jednom mestu. Od razvoja ideje projekta do tehničke realizacije.

Ideje

Naš kreativni tim je uvek spreman da vam ponudi sjajne i unikatne ideje za realizaciju vaših projekata. Najvažnije je da taj proces traje vrlo kratko.

3D Vizualizacija

Na osnovu Vaše ili naše ideje u vrlo kratkom roku u stanju smo da vam pošaljemo 3D vizualizaciju kompletnog projekta. Koristimo AutoCAD, 3D Max i WYSIWYG.

Kompletna produkcija

Nema potrebe za angažovanjem podizvođača. Kod nas imate sve. Projekat je od početka do kraja u sigurnim rukama realizovan sopstvenim resursima.

20 Godina Iskustva

Upoznajte naš magični kejs.

 • Jun 1996

  Skromni počeci

  U samom startu ideja je bila da se opremaju objekti sa rasvetom. Klasična prodaja. Niko o iznajmljivanju nije ni razmišljao. To je funkcionisalo do 1998. godine, a onda je zbog stanja na tržištu počeo rental na mesečnom nivou

 • 1999/2000

  Nastanak kompanije

  Nakon nekoliko izuzetno loših godina, praktično bankrota i skoro povlačenja sa tržišta prekretnicu u poslovanju čini doček milenijumske Nove Godine. Od tog trenutka sa onim što je ostalo od opreme započinjemo rental na dnevnom nivou.

 • Decembar 2008

  Kompletiranje svih usluga

  Dok su drugi pričali o svetskoj ekonomskoj krizi, mi smo nošeni uspesima iz prethodnog perioda i dalje ulagali. 2009. godinu dočekuje kao kompanija sa kompletnom ponudom za rental binznis. Rasveta, ozvučenje, audio, video, konstrukcije, bine, energetika, ...

 • Jul 2014

  Faza ekspanzije

  Ova faza traje i dalje. Izlaskom na evropsko tržište i okruženje pokazali smo da imamo kapacitet za svaku vrstu događaja i da možemo da pariramo bilo kome. Nastavljena su ulaganja u opremu i ljudstvo, a to se odrazilo na broj kompletiranih projekata tokom godine.

 • Sep 2017

  NAMM Membership

  Rame uz rame sa najboljima. Verujemo u ljudski potencijal, ideje i opremu koju posedujemo. Nastavljamo sa ulaganjem u budućnost. Iz tog razloga postali smo član najvećeg udruženja muzičke industrije - The National Association of Music Merchants (NAMM)

 • Apr 2020

  Comming Soon

  Korona Virus je zaustavio sve. Život, ekonomiju, industriju. Naš posao je nestao. Ovo nezgodno vreme iskoristili smo u kreativnom smislu. Sprema se nešto veliko. Pratite nas u narednom periodu i saznajte šta je to.

 • Budi
  deo Naše
  Priče!

Šta drugi kažu

Our Clients
Marko Vukomanović
Love Fest

 Saradnja sa kompanijom "Chameleon" je već posle prvog Lovefesta prerasla u mnogo više od posla. Ljudi koji vešto prepoznaju potrebe klijenta, brzo i efikasno odrađuju svaki deo posla i čiji je sinonim zasigurno profesionalnost, koja ih izdvaja od svih drugih u ovoj industriji. 

Our Clients
Vukašin Božović
Serbia Wonderland

 Sa "Kameleoncima" imam sjajnu saradnju od 2013. godine. Odradili smo zajedno skoro 20 velikih događaja od 2 000 do 10 000 posetilaca. Produkcija je uvek bila na svetskom nivou. Najnovije generacije zvučnika i muzičke opreme, izrada neuobičajenih stage konstrukcija, veliki izbor light-a kao i odlični lajtmeni doprineli su da događaji koje moja firma realizuje budu uvek HIGH CLASS. 

Our Clients
Ivan Milivojev
Exit Festival

 Od samih početaka festivala smo se uzajamno prepoznali. To poverenje traje i danas. 

Portfolio

Selekcija zanimljivih projekata na koje smo uspešno odgovorili.

Agropanonka

Idea, Design Production

Spectrum

Club Project

Guarana No Sleep

Design and Full Production

City Park

Full Production

Naissus Festival

Complete Project

SZIN

Special Design

Kontakt

+381 (0) 60 066 00 10, +381 (0) 22 433 922. Stojimo vam na usluzi za sva pitanja i sugestije.