BUDITE UVEK U TOKU

Chameleon > Rental
12...27>

image

U okviru projekra 22 nastupio je proslavljeni francuski pijanista Mišel Dalbert.

NEO 22

image

U batajnici je svečano podignut kamen temeljac za intermaodalni terminal (najveći logistički centar u jugoistočnoj Evropi), a mi smo bili zaduženi za sve konstrukcije potrebne za realizaciju ovakvog događaja. Od glavne bine, konstrukcija za VIP pa do režije.

Intermodalni terminal

image

U staroj šećerani KPGT-a održan je ovogodišnji Sneakerville. Nažalost sjajna postavka i nastupi Cobija, Sare Jo i drugih održani su bez publike. Ali je kompletan materijal snimljen i biće prikazan online.

Sneakerville 2020

 
Treći Kaleidoskop kulture, koji je završen 9. oktobra u Novom Sadu, postavio je nove standarde kulturne prakse, uspešno kombinujući produkciju programa uživo i njihov prenos onlajn.

KALEIDOSKOP Kulture


Vip Kinoteka, u čast kultnog filma "Majstori, Majstori", reditelja Gorana Markovića, večeras pod vedrim nebom Tašmajdana.

VIP Kinoteka

image

Kad je teško, onda se vidi ko ima volju i želju. Green Air je održan uz sve mere koje su propisane za sprečavanje širenja pandemije virusa. Atmosfera sjajna, produkcija kao i uvek - maksimum. Nema razlike da li je pandemija ili nije.

Green Air Sajam

image

U okviru Kaleidoskopa kulture predstavljen je i multimedijalni spektakl - izvođenje opere Rigoleto na otvorenom. Usled pandemije i jako ograničenog proja gledalaca, opera je imala i prenos uživo kao i live stream..

Opera Rigoleto


Nažalost u nedostatku događaja i produkcijskih izveštaja sa istih, koji ne postoje od 13.03.2020. Prinuđeni smo da na stranici novosti delimo grafikone i informacije o broju zaraženih novim korona virusom u našoj zemlji. #OstaniKodKuće

COVID19 - Izvor B92

image


Srećan Uskrs. Nadamo se da će i naš posao vaskrnuti i da ćemo se videti uskoro.

Srecan Uskrs

image

Green Love ne prestaje da iznenađuje. I ovu godinu nastavlja sa sjajnim gostovanjima. Uz ozbiljan lineup, imamo i povratnike kao što je Lea Dobričić, koja se aktivirala nakon porođaja. Sve u svemu još jedna sjajna žurka sa vrhunskom produkcijom.

Green Love - 11th Birthday

12...27>