BUDITE UVEK U TOKU

Chameleon > Galerije
12...7>

image

Ako smo na nešto ponosni, onda je to Foam Fest. Galerija slika je tu pa uživajte. Svakom detalju je posvećena pažnja. Vizualni doživljaj 200%.

Foam Fest 9

image

Odavno se nije podigla ovolika prašina oko nekog događaja. Vladala je i nedeljama pre. A nakon onoga što se desilo trajaće i nedeljama, a verovatno i mesecima posle. Zbog ogromnog interesovanja, događaj je premešten u Veliku Salu Spensa, a to je automatski dalo nove mogućnosti za produkciju. Brzo smo odreagovali i spremili kompletno novu izvedbu, a rezultat je oduševio sve prisutne.

Amelie Lens - Green Love

image

Finale je uvek finale. I uvek se razlikuje od događaja koji mu prethode. Green Love je zatvorio sezonu kako i dolikuje. Superlativ u svim segmentima. Publika, izvođači, produkcija, atmosfera...

Green Love - Metodi Hristov

image

Prvi dan Apgrade Weekend-a je odmah jasno dao do znanja da će ovo biti 3 dana za pamćenje.

Apgrade Weekend

image

U saradnji sa Ambasadom Republike Indonezije juče se održala manifestacija „Bali Wonderland“ u okviru Kalemegdan Summer Festivala. Od egzotičnih plesačica do poznate holandske zvezde Dyro-a. Kao i uvek bili smo zaduženi za kompletnu tehničku produkciju događaja.

Bali Wonderland

image

Odavno jedan događaj nije podigao toliki Hype kao ovaj. Društvene mreže su izgorele od pozitivnih komentara nakon događaja. A mi ponosno najavljujemo da uvek može bolje!

Boris Brejcha - Topljenje

image

Beograd je izgubio još jedno kultno mesto. Ovim putem odajemo mu poštu. A u galeriji slika pogledajte neke od naših postavki u Magacinu Depo.

Tribute 2 Depo

image

Love Fest je u najboljem mogućem izdanju predstavio lineup za predstojeći festival, a mi smo odradili kompletni redizajn i ideju, i Magacin Depo pretvorili u Fire main stage. Sold Out event.

LoveFest Fire - PanPot

image

Tehnički smo opremili nekoliko dočeka Nove Godine u Beogradu i drugim gradovima. Kako i samo ime kaže centralni događaj je bio Central Dance Event u Depo Magacinu i Hangaru u Luci Beograd. Sjajan program i tehnički odlično odrađeni događaji bili su garant za odličan provod i ulazak u Novu Godinu. Galeriju slika možete pogledati ovde. 

CDE

image

Bez ikakvog preterivanja može se konstatovati da je Comtrade ovom proslavom apsolutno postavio nove standarde kada su korporativni događaji u pitanju. Čak šta više po nivou produkcije ostavili su iza sebe mnoge festivale. Galeriju slika možete pogledati ovde.

Comtrade proslava

12...7>