BUDITE UVEK U TOKU

Chameleon > Video
12>

 
Treći Kaleidoskop kulture, koji je završen 9. oktobra u Novom Sadu, postavio je nove standarde kulturne prakse, uspešno kombinujući produkciju programa uživo i njihov prenos onlajn.

KALEIDOSKOP Kulture

 
Tradicionalni Korzo, jedan od ključnih događaja Kaleidoskopa kulture, ove godine se sa jednog od centralnih gradskih bulevara u Novom Sadu prenosi pravo u vaše domove, prilagođavajući se tako epidemiološkoj situaciji.

LP Duo

 
Nakon 20 godina došao je trenutak da se oprostimo od starog logoa i ustupimo mesto novom.

Goodbye old logo

 
Ako treba da podvučemo crtu posle dve decenije, onda je to logično da se desi u Novom Sadu. Chameleon rental je počeo na doček pre tačno 20 godina, skromno, ali sa velikim ciljevima. Danas 20 godina kasnije poverena nam je tehnička produkcija kompletnog događaja na trgu u Novom Sadu. Hvala gradu uz kog smo sve ove godine.

Doček 2020

 
Druga reklama za Barclays Card.

Barclays Happy Place 2

 
Prva reklama za Barclays Card.

Barclays Happy Place 1

 
Izašao je aftermovie za FoamFest 9. I dalje par meseci kasnije osećaj je isti. Mnogo je bilo dobro. Kompletna produkcija na visokom nivou. Dizajn, razrada, realizacija.

FoamFest 9

 
Green Love se za potrebe ovog događaja prebacio u Veliku Salu Spensa. A mi smo shvatili šta to znači i produkciju odmah prepravili shodno kapacitetima novog prostora. Rezultat je u prilogu.

Green Love - Amelie Lens

 
Izašao je sjajan aftermovie za ovogodišnji FoamFest.

FoamFest aftermovie

 
Nakon dve godine testiranja i usavršavanja ugledao je svetlost dana.

U najavi!!!

12>