BUDITE UVEK U TOKU

Chameleon > Video
12>

 
Uređaj koji je promenio filmsku industriju. Astera Titan tube. Mi ih koristimo kao efekt svetlo, i mogućnosti su stvarno neograničene. Uređaj se napaja uz pomoć integrisane baterije, a upravlja se bežično čak i preko telefona. Pozovite nas ako posle ovog videa imate već neku ideju.

Astera Titan tube

 
Evropska Prestonica Kulture je predata dalje, ali legatski projekti su ostali. Takav je i Kaleidoskop kulture u čijem sastavu otvaranja je i KOP3O. Pogledajte video koji dočarava sve ono što se u okviru ovog jedinstvenog događaja dešavalo.

Kaleidoskop kulture

 
Дочек је још једном показао зашто је најбољи европски тренд бренд у култури. Поново је широм града на више од 40 догађаја приредио публици непоновљива искуства.

yotube1

 
Veličanstveni doček u Novom Sadu. Evropska prestonica kulture je za odjavu napravila program kakav dolikuje. Uživajte.

Doček 2023

 
KORZO je i ove godine zablistao u punom sjaju. A zvezda večeri sa naše strane bio je novi Digico Quantum 225 audio mikser. Kad pomislite da je sve rečeno, i da je tehnološki to vrhunac, proizvođači vas demantuju. Sad je jasno zašto je DIGICO prvi izbor na svim svetskim turnejama.

KORZO

 
Posle pauze usled korona virusa, Foam Fest se vratio u najboljem izdanju do sada. Kompletna produkcija događaja kao i uvek. A after movie je tu za sve oni koji su bili, a i one koji nisu.

Foam Fest

 
11 dana sjajnog i raznovrsnog programa, sa svakodnevnim promenama tehničke postavke. Programski luk Seobe Duša u okviru Evropske Prestonice Kulture na novosadskom sajmu u Hali 1.

SEOBE DUŠA

 
Postoje projekti koji se rade svom silinom. Svim raspoloživim resursima. I tehničkim i ljudskim. Postoje projekti koji su veći od drugih. I postoji Evropska Prestonica Kulture. Ponosni smo što smo deo.

Evropska Prestonica Kulture

 
Ovaj video sumira svu grandioznost projekta Doček 2022. Na lokacijama rasutim na obe obale Dunava, u Novom Sadu i Petrovaradinu. Impozantan broj rasvetnih tela postavljen na preko 1000 dužnih metara preko mosta Duga, pa sve do Beogradske Kapije. Da ne dužimo. Uživajte!

Doček 2022

 
Treći Kaleidoskop kulture, koji je završen 9. oktobra u Novom Sadu, postavio je nove standarde kulturne prakse, uspešno kombinujući produkciju programa uživo i njihov prenos onlajn.

KALEIDOSKOP Kulture

12>