BUDITE UVEK U TOKU

<123...33>

image

WakeUpCall kampanja je usmerena na zajedničko delovanje advertising i event industrije u cilju pomoći najugroženijoj grupi stanovništva. Uz nesebičnu podršku kompanija-partnera obezbeđuju se prehrambeni paketi za samohrane roditelje, porodice bez osnovnih primanja, decu bez roditeljskog staranja i beskućnike, koje će volonteri u narednim danima distribuirati najugroženijima. Ideja je da akcija traje do kraja vandrednog stanja. Zato pozivamo sve kompanije koje su zainteresovane da se uključe i doniraju hranu/piće/hemiju/kozmetiku kao i druge osnovne životne namirnice, kako bi se barem malo olakšao život sugrađana kojima je pomoć preko potrebna.

WakeUpCall

image


Srećan Uskrs. Nadamo se da će i naš posao vaskrnuti i da ćemo se videti uskoro.

Srecan Uskrs

image

Green Love ne prestaje da iznenađuje. I ovu godinu nastavlja sa sjajnim gostovanjima. Uz ozbiljan lineup, imamo i povratnike kao što je Lea Dobričić, koja se aktivirala nakon porođaja. Sve u svemu još jedna sjajna žurka sa vrhunskom produkcijom.

Green Love - 11th Birthday

image

I osmu godinu za redom zaduženi smo za tehničku realizaciju dodele nagrada za preduzetnika godine u realizaciji prestižne kuće - Ernst and Young.

Preduzetnik godine

 
Ako treba da podvučemo crtu posle dve decenije, onda je to logično da se desi u Novom Sadu. Chameleon rental je počeo na doček pre tačno 20 godina, skromno, ali sa velikim ciljevima. Danas 20 godina kasnije poverena nam je tehnička produkcija kompletnog događaja na trgu u Novom Sadu. Hvala gradu uz kog smo sve ove godine.

Doček 2020

image

NIS kompanija svake godine organizuje novogodišnju proslavu. A mi se uvek potrudimo da im pokažemo da može bolje i kreativnije od prethodne.

NIS - Nova Godina

image

Gorki list svake godine organizuje proslavu. Tako je bilo i ove. U predivnoj atmosferi. Uz mnogo crvene boje. Tehni;ki smo realizovali ovaj događaj i promovisali nove uređaje iz našeg rental portfolija.

Gorki List - Jedini Pravi

image

Naissus fest je bukvalno doživeo preporod od kako su nas angažovali da tehnički realizujemo njihove događaje. To je dalje prouzrokovalo povećanje posećenosti i zadovoljstvo publike. A sam festival je ubacio i jesenje izdanje. Vidimo se ponovo i u Januaru.

Naissus Fest - Coyu

image

Nakon 3 godine, bio je red da preuzmemo tehničku palicu i dovedemo ovaj festival na nivo koji zaslužuje. Galeriju slika možete pogledati ovde...

Novosadski OktoberFest

image

I ove godine smo bili zaduženi za tehničku realizaciju trke, ovoga puta šarene u CRH doo u Paraćinu.

Holcim trka

<123...33>