BUDITE UVEK U TOKU

<123...30>

image

Ukratko. Ovaj projekat bi mogao da ide za National Geographic Megastructures serijal. Obezbedili smo 3 agregata. Stotine i stotine metara napojnih kablova. Zatamnili smo staklenu kupolu veličine preko 400m2, a da je tih dana duvao vetar olujne jačine i taj poduhvat činio skoro nemogućim. Ozvučili smo i osvetlili sve tri panel sale, centralni hol i i spektakularni Immersive Room. Družili se sa robotima Titan i Sofijom. Sve u svemu - another day in office. Galeriju slika možete pogledati ovde...

WBDS6

image

Uz Fiat već petu godinu za redom. Sav taj odsjaj i blistavost novih vozila, ne bi bio baš takav da svetlo na štandu nije kako treba. A svetlo treba okačiti na nešto. Konstrukcije i rasveta (metalhalogena i led).

Fiat - Sajam Automobila

image

Tehnička realizacija Lenor X Biljana Tipsarević - Proleće/Leto 2019.

Lenor - Blooming

image

Sve je spremno za još jedan Izazov. Dvodnevni panel i debata o zamkama u modernom marketingu. Tehnička produkcija.

Izazov 2019

image

Beograd je još jednom, u korak sa vodećim svetskim gradovima, obeležo rođendan najveće sneaker legende svih vremena - Air Max patika i dolazak najnovije siluete AM 720 sa najvećom vazdušnom komorom do sada.

Nike - AirMax day

image

Pravo u centar. X je uvek obeležavao metu. Još jednom smo sa produkcijom napravili iskorak. A prepuna sala Spensa je uživala.

Deborah De Luca

image

Gramofon jednostavno ima to nešto. Kao i disko kugla. Zato je atmosfera na događaju bila specifična. A mi smo spojili dva sveta. Analogiju i digitalu. Svako vreme ima svoj šmek. I treba iskoristiti najbolje što je to vreme iznedrilo. Nema greške.

Green Love - Oldies Goldies

image

Doček Nove Godine u Novom Sadu je kao i uvek popunio ceo Trg Slobode i sve okolne ulice. A mi smo bili zaduženi za rasvetu.

Doček 2019

image

Merry Christmas and Happy New Year.

Happy New Year

image

Tijanin prvenac. I kao što sve u životu radi bez greške, tako se odlučila i za saradnju sa nama. Takav je bio i koncert. Apsolutno uživanje.

Tijana Bogićević

<123...30>