BUDITE UVEK U TOKU

<123...27>

image

I ovoga puta smo zadati prostor iskoristili do maksimuma. Naissus festival je dobio kompletan redizajn. A naš tim je pokazao zašto smo najtraženija rental kompanija u okruženju.

Naissus Fest - Matador

image

Evo jedan briljantan primer kako izgledaju naše ponude. Razlika između 3D vizualizacije i stvarnosti je skoro neuočljiva. Na primeru imate prelaz između renderovane kapije i stvarne slike sa događaja.   

3D vizualizacija

image

Produkcija je jako narasla u zadnjih par godina. Automatski količina podataka koja iz režije ide ka bini se višestruko uvećala. Mi smo se odlučili za elegantno rešenje kompanije KLOTZ. Digitalni hibridni multikor, kojim se rešava šuma dolaznih kablova i sprečava konfuzija. 4 digitalna audio signala, 4 DMX linije za rasvetu i 4 mrežne konekcije biće dovoljne za većinu zadataka.

Hibridni multikor

image

Ovih dana su nam procesori u crvenom. Idejna rešenja i renderi za predstojeću sezonu se finiširaju. I baš smo ponosni na učinjeno. Evo i rešnja za predstojeći Naissus Fest Main Stage.

Naissus Fest

image

Upravo su iz našeg studija izašli renderi i 3D rešenje za Fire Festival u Velikoj Plani. Kako vam se čini?

Fire Fest 2018

image

Još jedan Green Love spektakl je iza nas. A mi smo ga još dodatno začinili. Chauvet Professional Maverick Spotovi i Rogue R1 beamovi su se pokazali u punom sjaju. A postavku ekrana u superwide formatu 20x1.5m smo okružili sa 48 pixie beam uređaja. A i kod ozvučenja smo opet malo dodali : )

Green Love - technasia

image

Konceptualno novi pristup. Boiler Room, ali u većem izdanju. Još jedan zadatak koji smo zahvaljujući d&b cardio pristupu uspe[no realizovali. Bilo je sjajno...

LoveFest Fire - Luciano

image

Rapsody Travel u sklopu svoje kampanje #ŽiviteRapsody su doveli čuvenog Fedde Le Granda. Izbor za dobavljača tehnike je naravno spao na nas. Logično 95% sličnog sadržaja je već prošlo kroz naš rental.

Fedde Le Grand

image

Samo u Chameleon Rental. Najtraženiji mikrofoni. DPA piloti, bubice i konferencijski mikrofoni. Apsolutni top kada je reprodukcija zvuka u pitanju. Nalaze se na svim rajder listama. Iako im je cena poprilično velika za naše tržište, odlučili smo se da u našu ponudu uvrstimo mikrofone koji opravdavaju svaki uloženi euro.

DPA mikrofoni

 
Green Love se za potrebe ovog događaja prebacio u Veliku Salu Spensa. A mi smo shvatili šta to znači i produkciju odmah prepravili shodno kapacitetima novog prostora. Rezultat je u prilogu.

Green Love - Amelie Lens

<123...27>