BUDITE UVEK U TOKU

<123...33>

 
Tradicionalni Korzo, jedan od ključnih događaja Kaleidoskopa kulture, ove godine se sa jednog od centralnih gradskih bulevara u Novom Sadu prenosi pravo u vaše domove, prilagođavajući se tako epidemiološkoj situaciji.

LP Duo

image

Kad je teško, onda se vidi ko ima volju i želju. Green Air je održan uz sve mere koje su propisane za sprečavanje širenja pandemije virusa. Atmosfera sjajna, produkcija kao i uvek - maksimum. Nema razlike da li je pandemija ili nije.

Green Air Sajam

image

U okviru Kaleidoskopa kulture predstavljen je i multimedijalni spektakl - izvođenje opere Rigoleto na otvorenom. Usled pandemije i jako ograničenog proja gledalaca, opera je imala i prenos uživo kao i live stream..

Opera Rigoleto

 
Nakon 20 godina došao je trenutak da se oprostimo od starog logoa i ustupimo mesto novom.

Goodbye old logo


Nažalost u nedostatku događaja i produkcijskih izveštaja sa istih, koji ne postoje od 13.03.2020. Prinuđeni smo da na stranici novosti delimo grafikone i informacije o broju zaraženih novim korona virusom u našoj zemlji. #OstaniKodKuće

COVID19 - Izvor B92

image

WakeUpCall kampanja je usmerena na zajedničko delovanje advertising i event industrije u cilju pomoći najugroženijoj grupi stanovništva. Uz nesebičnu podršku kompanija-partnera obezbeđuju se prehrambeni paketi za samohrane roditelje, porodice bez osnovnih primanja, decu bez roditeljskog staranja i beskućnike, koje će volonteri u narednim danima distribuirati najugroženijima. Ideja je da akcija traje do kraja vandrednog stanja. Zato pozivamo sve kompanije koje su zainteresovane da se uključe i doniraju hranu/piće/hemiju/kozmetiku kao i druge osnovne životne namirnice, kako bi se barem malo olakšao život sugrađana kojima je pomoć preko potrebna.

WakeUpCall

image


Srećan Uskrs. Nadamo se da će i naš posao vaskrnuti i da ćemo se videti uskoro.

Srecan Uskrs

image

Green Love ne prestaje da iznenađuje. I ovu godinu nastavlja sa sjajnim gostovanjima. Uz ozbiljan lineup, imamo i povratnike kao što je Lea Dobričić, koja se aktivirala nakon porođaja. Sve u svemu još jedna sjajna žurka sa vrhunskom produkcijom.

Green Love - 11th Birthday

image

I osmu godinu za redom zaduženi smo za tehničku realizaciju dodele nagrada za preduzetnika godine u realizaciji prestižne kuće - Ernst and Young.

Preduzetnik godine

 
Ako treba da podvučemo crtu posle dve decenije, onda je to logično da se desi u Novom Sadu. Chameleon rental je počeo na doček pre tačno 20 godina, skromno, ali sa velikim ciljevima. Danas 20 godina kasnije poverena nam je tehnička produkcija kompletnog događaja na trgu u Novom Sadu. Hvala gradu uz kog smo sve ove godine.

Doček 2020

<123...33>