BUDITE UVEK U TOKU

<123...23>

image

Tradicionalno već osmu godinu za redom kompletno tehnički opremamo najveći foam fest u okruženju.

Foam Fest 8

image

Nakon uspešne saradnje prethodne godine, vratili smo se u Veliku Planu i još jednom pokazali zašto nam se klijenti uvek vraćaju. Kompletna produkcija događaja od energetike, pa do najsitnijeg detalja.

Fire Festival

image

Šesnaestu godinu za redom smo sa najboljim evropskim festivalom. Praktično smo svuda po tvrđavu. Od ulaza do poslednje stanice No Sleep Novi Sad. Iz godine u godinu konstantno vršimo unapređenja svake lokacije. Ove godine smo se posebno posvetili zvuku i na tvrđavu doneli sam vrh audio ponude. d&b audiotechnik je bio na 6 lokacija, a već pomenuti No Sleep stage je bez ikakvih problema parirao Dance Areni.

EXIT 2017

image

Zora je naše omiljeno doba. A u zadnje vreme često se družimo sa njom. Tako je bilo i ovoga jutra u amfiteatru beogradskog sajma.

Mind Against

image

Taman na vreme pred letnju sezonu naš rental je bogatiji za J Infra sub. Monstruozna kutija od 152kg i još impresivnijih 144db u frekventnom opsegu od 27Hz-63Hz. Muzika se jako promenila u poslednjim godinama i niski spektar je postao dominantan i obavezan u svakoj produkciji. Iz tog razloga Infra sub može biti korišćen u svim aplikacijama da dopuni već postojeći sistem i dodatno pojača fundament niskih tonova. Naravno kao i većina sistema u d&b audiotehnik i ovaj sub je cardio što ga dodatno usmerava i sprečava neželjeno prostiranje ka nazad.

J-INFRA sub

image

Green Love je iz svog već poznatog formata na Spensu, izašao na otvoreno i svojim vernim fanovima ponudio Open Air izvedbu. Predivno veče i opravdano poverenje.

Green Air - Luigi Madonna

image

Niška tvrđava i more ljudi na obe strane šanca. Nikakav problem. Svako je dobio isti ugođaj. Demokratija za slušaoce!

Freedom Music - Timo Maas

image

500kg boje u prahu i decibeli u neograničenoj količini. To je najprostije opisano.

ColorFest - Ada

image

Odavno jedan događaj nije podigao toliki Hype kao ovaj. Društvene mreže su izgorele od pozitivnih komentara nakon događaja. A mi ponosno najavljujemo da uvek može bolje!

Boris Brejcha - Topljenje

image

U okviru Mikser Festivala u silosima Žitomlin odvija se Digital Art Expo. Nesvakidašnja postavka koja je na jednom mestu okupila najprestižnije gamedev timove u Srbiji. Naš zadatak je bio da u hitech stilu dočaramo ambijent igrice uživo. U tome smo maksimalno uspeli.

Digital Art Expo - Powered by Nordeus

<123...23>