BUDITE UVEK U TOKU

<123...25>

image

Od kako nema Depo Magacina, postao je problem u Beogradu gde smestiti DJ program. Nova hala je u opticaju. Hala8 beogradskog Sajma. Bivši Bazar. Za prvi događaj u novom prostoru smo apsolutno opravdali očekivanja. A sad kad smo i to apsolvirali - može ponovo.

Topljenje-Victor Ruiz

image

Kad se napravi upadljiv štand, onda je poseta neminovna. Konstantno dobra atmosfera i prepun štand Telegrafa su glavna meta posetilaca ovogodišnjeg sajma medija.

Sajam Medija

image

Dva besprekorna Live seta za prezadovoljnu publiku koja je uzvratila energiju i po  ko zna koji put pokazala kako se to radi ovde. Bravo i za jedne i za druge. I naravno bravo za tehniku. Ipak je ovo sve nemoguće izvesti bez nas : )

Adriatique and Woo York

image

Kad se uklope sve kockice. Potpuno novo ruho za stari prostor.

Chris Liebing - Hangar

image

Ponovo Spens, ponovo Green Love i ponovo Jay Lumen. Ali opet sve drugačije. I sve novo. Nikad teže nismo odabrali slike za album. Svaka je bila više nego odlična. Kao i ceo događaj.

Green Love - Jay Lumen

image

Underground u izvornom obliku. Prostor, svetlo, muzika. Sve. Baš kako treba.

Guy J - Dragstor

 
Izašao je sjajan aftermovie za ovogodišnji FoamFest.

FoamFest aftermovie

image

Prvi dan Apgrade Weekend-a je odmah jasno dao do znanja da će ovo biti 3 dana za pamćenje.

Apgrade Weekend

image

U saradnji sa Ambasadom Republike Indonezije juče se održala manifestacija „Bali Wonderland“ u okviru Kalemegdan Summer Festivala. Od egzotičnih plesačica do poznate holandske zvezde Dyro-a. Kao i uvek bili smo zaduženi za kompletnu tehničku produkciju događaja.

Bali Wonderland

image

Svake godine u Avgustu naša destinacija je u komšiluku. Segedinski omladinski festival koji će sledeće godine proslaviti ni manje ni više nego 50 godina postojanja. Jedini festivsal koji nije bio zabranjen za vreme komunizma. I ove godine smo bili zaduženi za jednu od najvažnijih lokacija - Captain Morgan Arenu, gde je i bio najdući program na festivalu od podne pa do 5 ujutro. Besprekorna 4 dana. Vidimo se i sledeće godine. Nadamo se na još više lokacija.

SZIN

<123...25>