BUDITE UVEK U TOKU

<123...30>

image

Novi Sad je domaćin prvog Basket 3x3 čelendžera na ovim prostorima. Pokazao se kao sjajan domaćin i još bolji organizator. Dva dana odlične košarke, oduševljena publika i besprekorna tehnička realizacija. Već smo stalni saradnik FIBE, a sada smo postali i FIBA partner. Standardi koje ove kuće su praktikuju su na vrlo visokom nivou, i jako mali broj kompanija je u stanju da ispuni sve uslove. Mi sa tim nemamo problem.

Novi Sad Ultra Challenger

image

I ove godine smo bili zaduženi za tehničku realizaciju Energy Life kongresa u centru Sava. Ovo je peti po redu. Organizator za sledeću godinu najavljuje još veću posetu i verovatno promenu lokacije.

Kongres Energy Life

image

Mi smo izgleda pretplaćeni da Halu Sportova radimo samo kad je prepuna. Tako je bilo i ovaj put. Iako je satnica malo nesvakidašnja (koncert je počeo u 19:30), ispred je već bio ogroman red i publika je jedva čekala da uđe. Sve ostalo dugo će se prepričavati.

Bassivity Showcase

image

Od prvog do poslednjeg takta, ovo je bilo vanserijski. Mi smo promovisali novi Chauvet Beam R2X, koji je apsolutno opravdao investiciju, a Fatima je najprostije rečeno, izdominirala.

Green Love - Fatima Hajji

image

Za ovaj događaj smo postavili najviše standarde. I apsolutno smo bili spremni da pariramo svetskim revijama. Naše skromno mišljenje je da smo uspeli. I to ne mislimo mi. Nego svi prisutni. Uskoro kompletan album...

Sport Vision - Sport and Show

image

Ukratko. Ovaj projekat bi mogao da ide za National Geographic Megastructures serijal. Obezbedili smo 3 agregata. Stotine i stotine metara napojnih kablova. Zatamnili smo staklenu kupolu veličine preko 400m2, a da je tih dana duvao vetar olujne jačine i taj poduhvat činio skoro nemogućim. Ozvučili smo i osvetlili sve tri panel sale, centralni hol i i spektakularni Immersive Room. Družili se sa robotima Titan i Sofijom. Sve u svemu - another day in office. Galeriju slika možete pogledati ovde...

WBDS6

image

Uz Fiat već petu godinu za redom. Sav taj odsjaj i blistavost novih vozila, ne bi bio baš takav da svetlo na štandu nije kako treba. A svetlo treba okačiti na nešto. Konstrukcije i rasveta (metalhalogena i led).

Fiat - Sajam Automobila

image

Tehnička realizacija Lenor X Biljana Tipsarević - Proleće/Leto 2019.

Lenor - Blooming

image

Sve je spremno za još jedan Izazov. Dvodnevni panel i debata o zamkama u modernom marketingu. Tehnička produkcija.

Izazov 2019

image

Beograd je još jednom, u korak sa vodećim svetskim gradovima, obeležo rođendan najveće sneaker legende svih vremena - Air Max patika i dolazak najnovije siluete AM 720 sa najvećom vazdušnom komorom do sada.

Nike - AirMax day

<123...30>