BUDITE UVEK U TOKU

<123...34>

image

Dođite u Vrdnik na festival Vila. I uživajte svim čulima. Za to su se pobrinuli naši momci, momci iz ZOOM MEDIA audio visual support i HNS Creative

Festival Vila Vrdnik

image

Kad 2 i 2 daju na kraju 5. U saradnji sa DK Light. Illusions Galerija BW.

Illusions BG Galerija

image

Jedan od najlepših krovova iz našeg portfolija za kolege iz Production Pool koji su realizovali Final four Fan Zone za Turkish Airlines.

Final Four Beograd

 
11 dana sjajnog i raznovrsnog programa, sa svakodnevnim promenama tehničke postavke. Programski luk Seobe Duša u okviru Evropske Prestonice Kulture na novosadskom sajmu u Hali 1.

SEOBE DUŠA

 
Postoje projekti koji se rade svom silinom. Svim raspoloživim resursima. I tehničkim i ljudskim. Postoje projekti koji su veći od drugih. I postoji Evropska Prestonica Kulture. Ponosni smo što smo deo.

Evropska Prestonica Kulture

<div><a href="/../img/2021/misc/Morcheeba1.jpg" class="swipebox" title="Play"><img class="img-responsive" src="/../img/2021/misc/748-Morcheeba1.jpg" width="100%" alt="image"></a></div><div class="post-excerpt"> <br>U okviru Dočeka koji je u svom sklopu imao preko 40 koncertnih lokacija, u pozorištu mladih gostovao je bend Morcheeba. Sjajna atmosfera, vrhunska rasveta i ozvučenje koje nas je na tren vratilo u stara dobra vremena.</div>

Morcheeba

 
Ovaj video sumira svu grandioznost projekta Doček 2022. Na lokacijama rasutim na obe obale Dunava, u Novom Sadu i Petrovaradinu. Impozantan broj rasvetnih tela postavljen na preko 1000 dužnih metara preko mosta Duga, pa sve do Beogradske Kapije. Da ne dužimo. Uživajte!

Doček 2022

image

Promocija novog električnog BMW iX u tržnom centru Galerija.

BMW iX promocija

image

U okviru projekra 22 nastupio je proslavljeni francuski pijanista Mišel Dalbert.

NEO 22

image

U batajnici je svečano podignut kamen temeljac za intermaodalni terminal (najveći logistički centar u jugoistočnoj Evropi), a mi smo bili zaduženi za sve konstrukcije potrebne za realizaciju ovakvog događaja. Od glavne bine, konstrukcija za VIP pa do režije.

Intermodalni terminal

<123...34>