BUDITE UVEK U TOKU

<123...31>

 
Prva reklama za Barclays Card.

Barclays Happy Place 1

image

Lestvica je ponovo podignuta. Sećamo se čuvenog Sergej Bupke koji je svake godine pomerao svetski rekord za po 1 centimetar. Tako i mi. Neke adute čuvamo u rukavu. Pa ispucavamo po potrebi.

SZIN 2019

image

Green Air u novom dvodnevnom formatu, pokazuje zašto je svaki njihov događaj maksimalno posećen. Odabir izvođača, je jedan od faktora, a odabir tehnike je drugi.

Green Air

image

Kakvo iskustvo. Preko jedne tone boje u prahu. Ali tehnika na visini zadatka. Ko nije bio na ovakvim događajima, apsolutno mora da proba. Jedinstven doživljaj.

OPENS - Festival Boja

image

Sjajna saradnja sa ovim festivalom već dugi niz godina dovela je do toga da su kritike više nego pozitivne i da je svaka godina bolja i grandioznija od prethodne.

Green Future Fest

image

Drugu godinu za redom smo zaduženi za tehničku pšrodukciju Color Festivala u Brčkom. Organizatori su prezadovoljni, kao i posetioci. Nastavljamo i sledeće godine.

Bih Color Fest

image

Jubilarni deseti FoamFest obeležio je godišnjicu na najbolji mogući način. Impozantni stage, i vrhunska tehnika, uz sve moguće specijalne efekte. I naravno PENA.

X Foam fest

image

EXIT jutra su najlepša na našim binama. Zašto je No Sleep stage postao kultna bina? Verujte da tehnika ima jako puno zasluga za to.

EXIT 2019

image

Drugo izdanje Dance Parka osim promene lokacije, obeležila je sjajna atmosfera i još bolji nastupi stranih i domaćih izvođača.

Dance Park

image

Isporučili smo aluminijumsku konstrukciju za potrebe Info deska EXIT Festivala. Dobrodošli u TAF porodicu.

EXIT Info Desk

<123...31>