BUDITE UVEK U TOKU

<123...28>

image

Četvrti po redu Festival integrisanih komunikacija – KAKTUS 2018, pod sloganom "Idea is nothing without execution". Mi apsolutno znamo šta ovaj slogan znači. Zato smo tu. Osnova svih naših projekata je ideja koja je u samom startu u sebe utkala način realizacije. Kako, sa čim, u kom vremenskom periodu i sa kojim budžetom? To su ključne stvari svakog projekta. Ideja sama za sebe ne znači ništa, ako je kasnija realizacija nemoguća zbog nekog od navedenih faktora.

Kaktus 2018

image

Digital. Raste nepojmljivom brzinom. Ogroman uticaj ima kod mladih. Taj trend su prepoznali svi vodeći svetski brendovi, i u njega se ulaže više nego ikad. Drago nam je što smo bili deo sjajne prve večeri dodela digitalnih nagrada. Već imamo viziju za sledeću dodelu : ).

Wannabe Digital Awards 2018

image

Ozbiljna ponuda DJ opreme jednostavno ne može bez njih. Denon SC5000 napada tron koji već duže vreme drži Pioneer. Mi mislimo da ovaj uređaj to zaslužuje. Kako će industija i clubbing odgovoriti, pokazaće vreme. Mi smo spremni.

DENON SC5000

image

Još jednom smo klijentu ponudili da sa našom produkcijom bukvalno zakorači u novu dimenziju. Portal je bio otvoren, a rasveta i video materijal su učinili da koncept oživi pred publikom.

Green Love - Oxia

 
Izašao je aftermovie za FoamFest 9. I dalje par meseci kasnije osećaj je isti. Mnogo je bilo dobro. Kompletna produkcija na visokom nivou. Dizajn, razrada, realizacija.

FoamFest 9

image

Green Velvet je posle odlaganja prvog nastupa napokon stigao u Beograd. A da ga je vredelo čekati, uverili su se svi koji su posetili Expo centar. Prepun parter i VIP-ovi su se njihali sve do jutra. Iskreno. Žao nam je gostiju hotela. Ali bez ozbiljnih decibela prosto nema zabave : )

Green Velvet - Expo

image

Novi Apgrade Weekend je stigao. LineUp je sjajan. Provod zagarantovan. Ne propustiti.

Apgrade Weekend

image

Green Love Festival nastavlja sa openair izdanjima. Ovog septembra stigla nam je Rebekah. Mi smo kao i uvek spremili unikatno rešenje za stage.

Green Air - Rebekah

image

Kao i svake godine u avgustu, naša omiljena destinacija. Bazeni Adice i Green Future Festival. Četiri sjajna dana, sa sjajnim izvođačim i napokon S.A.R.S. koji su prošle godine otkazani zbog katastrofalnog vremena koje je zahvatilo Adu i okolinu. Svakako će biti objavljen i poseban album sa događaja. Ima šta da se vidi.

Green Future Festival

image

Neka jutra su jednostavno bolja od drugih. Ali su jutra na Love Festu još bolja. I ove godine na svim lokacijama festivala Chameleon rental tehnika.

Love Fest

<123...28>