BUDITE UVEK U TOKU

<123...22>

image

Odavno jedan događaj nije podigao toliki Hype kao ovaj. Društvene mreže su izgorele od pozitivnih komentara nakon događaja. A mi ponosno najavljujemo da uvek može bolje!

Boris Brejcha - Topljenje

image

U okviru Mikser Festivala u silosima Žitomlin odvija se Digital Art Expo. Nesvakidašnja postavka koja je na jednom mestu okupila najprestižnije gamedev timove u Srbiji. Naš zadatak je bio da u hitech stilu dočaramo ambijent igrice uživo. U tome smo maksimalno uspeli.

Digital Art Expo - Powered by Nordeus

image

Ovog puta osvrnuli bi se na DJ Booth. To je mesto iz koga dolazi sva muzika na ovakvim festivalima. U zadnje vreme DJ Booth je toliko narastao da neretko u njemu bude i do 16 CD playera i 3-4 miksete, kao i naravno po koji uređaj za backup. Ako to uporedimo sa istom situacijom od samo pre par godina kada smo imali po jedan mikser i 2 playera, i u posebnim situacijama 2 miksera i 4 playera onda vam je sve jasno.

Green Love-Magdalena

image

Ako se za neki događaj može reći da je bio pakleni. Onda je to ovaj. Apsolutno prepun Magacin Depo. I temperatura veća nego ona u sauni. Sva oprema se bez ikakvih problema snašla u ovako teškim uslovima. Čista desetka.

Sam Paganini

image

U Hotelu Crowne Plaza održana je modna revija novog brenda "Barda". A Chameleon Rental je i ovaj put izvukao maksimum iz ponuđenih parametara.

Modna Revija - Barda

image

Jednostavna postavka u tri linije, ali vrlo moćna i efektna.

Kollektiv Turmstrasse

image

Oxia je ponovo u Beogradu. A mi smo ponovo u Magacinu Depo. Novi koncept po širini se svideo organizatorima, pa već nekoliko događaja u nizu, postavka ide tako. To naravno zahteva veću količinu opreme i ozvučenja, kako bi se pokrile sve tačke u prostoru. Postoji i VIP deo koji je izdignut i dodatno ozvučen.

Oxia - Magacin Depo

image

Dannic, EDM zvezda na Serbia Wonderland Festivalu u Depo Magacinu. Kako je teren više nego poynat, odlučili smo se za kozmetičke promene. Pa je na glavnom mikseru Digico SD9, a osim Arene ovog puta je korišćen i Madrix za led ekrane.

Dannic

image

Viteški odrađeno : ) Sve. Od postavke, preko  setovanja d&b V sistema, do realizacije. Još jedan u nizu projekata gde sve ide svojim tokom. I na kraju konstatacija. BelExpo Centar je definitivno najbolje mesto za realizaciju događaja. Tačka.

Mark Knight - BelExpo Centar

image

Ista meta isto odstojanje, ali nije baš tako. Mi se uvek menjamo, kako se menjaju i izvođači. Kažu posetioci, da je ova bila extra. Ne sumnjamo.

Jay Lumen

<123...22>