BUDITE UVEK U TOKU

<123...21>

image

Ista meta isto odstojanje, ali nije baš tako. Mi se uvek menjamo, kako se menjaju i izvođači. Kažu posetioci, da je ova bila extra. Ne sumnjamo.

Jay Lumen

image

Međunarodni sajam automobila u Beogradu svake druge godine privlači zaljubljenike u ogromnom broju. Ništa drugačije nije ni ove godine. A mi smo realizovali idejno rešenje agencije Alternacija i press day učinili vrlo zaninljivim. Vrlo zanimljiv performans devojke u odelu od ogledalaca, kao i gudački trio u besprekornoj tehničkoj izvedbi.

Mercedes-Benz VIP

image

Burna nedelja, ali sve stižemo. Green Love i opasno dobra techno žurka uz dvojac Pig and Dan i naravno Playdifferently Model1

GreenLove-Pig-Dan

image

Tamo gde smo stali juče, nastavljamo danas. Matador i Hito uz pomoć domaćih snaga odradili su još jedan SOLD OUT event u nizu.

Matador Hito

image

Love Fest je u najboljem mogućem izdanju predstavio lineup za predstojeći festival, a mi smo odradili kompletni redizajn i ideju, i Magacin Depo pretvorili u Fire main stage. Sold Out event.

LoveFest Fire - PanPot

image

Posle puno elektronike, evo nas napokon i u heavy vodama. Sabaton i Accept su napravi odličnu atmosferu i uz pomoć d&b V sistema oduvali publiku i Belexpo centar. Naravno osim ozvučenja radili smo i kompletnu produkciju događaja.
Photo: John Wolfrik

Sabaton, Accept

image

Ovaj događaj je prosto nemoguće opisati. Nećemo se ni truditi. Oliver Huntemann je najvećim mogućim slovima upisao svoje ime u elektro temelje prestonice, a mi smo na najspektakularniji mogući način obavili promociju Playdifferently Model1 miksera.

Berlin Wall

image

Blender platforma je uspešno lansirana uz sjajno veče sa Apollonia, Kristijan Molnar, Marko Milosavljević. Sledeća stanica Let's Mix It Festival! Mi ćemo naravno kao i uvek sve to tehnički ispratiti.

Apollonia - Blender

image

Povratnica u beograd Deborah De Luca, je ponovo napravila ludnicu. A mi smo se potrduli da Magacin Depo ponovo bude drugačiji, iako smo tamo najmanje stoti put.

Deborah De Luca - Play

image

Najšareniji festival u okruženju bio je ove Subote gost u Spectrum-u. Dima, Mad2Mad, i Yamina su napravili sjajnu atmosferu.

Spectrum - ColorFest promo

<123...21>