BUDITE UVEK U TOKU

<234...33>

image

Nova sezona i Green Love u novom dvodnevnom formatu. I novo ruho. Produkcija ponovo za stepenik iznad. Galeriju slika možete pogledati ovde...

Green Love - Marika Rossa

 
Druga reklama za Barclays Card.

Barclays Happy Place 2

 
Prva reklama za Barclays Card.

Barclays Happy Place 1

image

Lestvica je ponovo podignuta. Sećamo se čuvenog Sergej Bupke koji je svake godine pomerao svetski rekord za po 1 centimetar. Tako i mi. Neke adute čuvamo u rukavu. Pa ispucavamo po potrebi.

SZIN 2019

image

Green Air u novom dvodnevnom formatu, pokazuje zašto je svaki njihov događaj maksimalno posećen. Odabir izvođača, je jedan od faktora, a odabir tehnike je drugi.

Green Air

image

Kakvo iskustvo. Preko jedne tone boje u prahu. Ali tehnika na visini zadatka. Ko nije bio na ovakvim događajima, apsolutno mora da proba. Jedinstven doživljaj.

OPENS - Festival Boja

image

Sjajna saradnja sa ovim festivalom već dugi niz godina dovela je do toga da su kritike više nego pozitivne i da je svaka godina bolja i grandioznija od prethodne.

Green Future Fest

image

Drugu godinu za redom smo zaduženi za tehničku pšrodukciju Color Festivala u Brčkom. Organizatori su prezadovoljni, kao i posetioci. Nastavljamo i sledeće godine.

Bih Color Fest

image

Jubilarni deseti FoamFest obeležio je godišnjicu na najbolji mogući način. Impozantni stage, i vrhunska tehnika, uz sve moguće specijalne efekte. I naravno PENA.

X Foam fest

image

EXIT jutra su najlepša na našim binama. Zašto je No Sleep stage postao kultna bina? Verujte da tehnika ima jako puno zasluga za to.

EXIT 2019

<234...33>