BUDITE UVEK U TOKU

<234...28>

image

Ako smo na nešto ponosni, onda je to Foam Fest. Galerija slika je tu pa uživajte. Svakom detalju je posvećena pažnja. Vizualni doživljaj 200%.

Foam Fest 9

image

Iako prvo zamišljeno kao open-air, zbog nestabilnih vremenskih prilika, događaj je preseljen u Maste Halu novosadskog sajma. Ali to nije pokvarilo ugođaj mlađoj publici koja je od samog starta zauzela pozije ispred bine i u glas ispratila sve izvođače.

Tuborg - Novosadski sajam

image

Auuu. Kako je ovo dobro ispalo.

Dance Park Festival

image

Bio je skoro u Beogradu, pa onda opet u Nišu i evo ga ponovo u glavnom gradu. Svaki od događaja je radila naša rental kompanija i svi su bili sjajno posećeni, atmosfera je bila odlična, a gdin. Huntemann briljantan.

Topljenje-Oliver Huntemann

image

I ovoga puta smo zadati prostor iskoristili do maksimuma. Naissus festival je dobio kompletan redizajn. A naš tim je pokazao zašto smo najtraženija rental kompanija u okruženju.

Naissus Fest - Matador

image

Evo jedan briljantan primer kako izgledaju naše ponude. Razlika između 3D vizualizacije i stvarnosti je skoro neuočljiva. Na primeru imate prelaz između renderovane kapije i stvarne slike sa događaja.   

3D vizualizacija

image

Produkcija je jako narasla u zadnjih par godina. Automatski količina podataka koja iz režije ide ka bini se višestruko uvećala. Mi smo se odlučili za elegantno rešenje kompanije KLOTZ. Digitalni hibridni multikor, kojim se rešava šuma dolaznih kablova i sprečava konfuzija. 4 digitalna audio signala, 4 DMX linije za rasvetu i 4 mrežne konekcije biće dovoljne za većinu zadataka.

Hibridni multikor

image

Ovih dana su nam procesori u crvenom. Idejna rešenja i renderi za predstojeću sezonu se finiširaju. I baš smo ponosni na učinjeno. Evo i rešnja za predstojeći Naissus Fest Main Stage.

Naissus Fest

image

Upravo su iz našeg studija izašli renderi i 3D rešenje za Fire Festival u Velikoj Plani. Kako vam se čini?

Fire Fest 2018

image

Još jedan Green Love spektakl je iza nas. A mi smo ga još dodatno začinili. Chauvet Professional Maverick Spotovi i Rogue R1 beamovi su se pokazali u punom sjaju. A postavku ekrana u superwide formatu 20x1.5m smo okružili sa 48 pixie beam uređaja. A i kod ozvučenja smo opet malo dodali : )

Green Love - technasia

<234...28>