BUDITE UVEK U TOKU

<234...30>

image

Pravo u centar. X je uvek obeležavao metu. Još jednom smo sa produkcijom napravili iskorak. A prepuna sala Spensa je uživala.

Deborah De Luca

image

Gramofon jednostavno ima to nešto. Kao i disko kugla. Zato je atmosfera na događaju bila specifična. A mi smo spojili dva sveta. Analogiju i digitalu. Svako vreme ima svoj šmek. I treba iskoristiti najbolje što je to vreme iznedrilo. Nema greške.

Green Love - Oldies Goldies

image

Doček Nove Godine u Novom Sadu je kao i uvek popunio ceo Trg Slobode i sve okolne ulice. A mi smo bili zaduženi za rasvetu.

Doček 2019

image

Merry Christmas and Happy New Year.

Happy New Year

image

Tijanin prvenac. I kao što sve u životu radi bez greške, tako se odlučila i za saradnju sa nama. Takav je bio i koncert. Apsolutno uživanje.

Tijana Bogićević

image

Tradicionalno, kompanija NIS organizuje proslavu Nove Godine za zaposlene. Ovoga puta u poprilično većem prostoru, koji je doneo nove zadatke i izazove. Hala 3 beogradskog sajma je izgledala nikad bolje, a za dobru atmosferu pobrinuo se bend Electric Funx i naravno d&b serija V.

NIS - Nova Godina

image

Za svoj jubilej, 10 godina, bend Zemlja gruva je tačno znao šta hoće i iz tog razloga su nam se obratili za ovaj događaj. d&b serija V je postigla sve što je bend i tonska realizacija zamislila. Na prvi ton i izmamljene osmehe svih prisutnih bilo je jasno da će ovaj koncert iako već poseban, biti i nešto više od toga.

Zemlja Gruva - 10 godina

image

Jako je teško opisati šta je sve učinjeno da se jedan magacinski prostor pretvori u futuristički klub. Još je teže objasniti da je to sve urađeno za samo 4 dana. Jedna slika je malo. Pa ovaj projekat mora pratiti adekvatan album kako bi dočarali transformaciju.

United Group - Nova Godina

image

Mala sala Spensa u kojoj smo vrlo često je sjajno mesto za učiniti korak napred, prevazići sebe i iznova i iznova pokazati nepresušnu kreativnost koju posedujemo.

Green Love - Jay Lumen

image

Teško da će neko nadmašiti ono što se u hangaru desilo na ovom događaju. Broj ljudi, atmosfera, produkcija, ZVUK... Još jednom smo pokazali zašto je Chameleon Rental, jedna od najčeće biranih kompanija za tehničku produkciju.

Boris Brejcha Showcase

<234...30>