BUDITE UVEK U TOKU

<234...23>

image

Jednostavna postavka u tri linije, ali vrlo moćna i efektna.

Kollektiv Turmstrasse

image

Oxia je ponovo u Beogradu. A mi smo ponovo u Magacinu Depo. Novi koncept po širini se svideo organizatorima, pa već nekoliko događaja u nizu, postavka ide tako. To naravno zahteva veću količinu opreme i ozvučenja, kako bi se pokrile sve tačke u prostoru. Postoji i VIP deo koji je izdignut i dodatno ozvučen.

Oxia - Magacin Depo

image

Dannic, EDM zvezda na Serbia Wonderland Festivalu u Depo Magacinu. Kako je teren više nego poynat, odlučili smo se za kozmetičke promene. Pa je na glavnom mikseru Digico SD9, a osim Arene ovog puta je korišćen i Madrix za led ekrane.

Dannic

image

Viteški odrađeno : ) Sve. Od postavke, preko  setovanja d&b V sistema, do realizacije. Još jedan u nizu projekata gde sve ide svojim tokom. I na kraju konstatacija. BelExpo Centar je definitivno najbolje mesto za realizaciju događaja. Tačka.

Mark Knight - BelExpo Centar

image

Ista meta isto odstojanje, ali nije baš tako. Mi se uvek menjamo, kako se menjaju i izvođači. Kažu posetioci, da je ova bila extra. Ne sumnjamo.

Jay Lumen

image

Međunarodni sajam automobila u Beogradu svake druge godine privlači zaljubljenike u ogromnom broju. Ništa drugačije nije ni ove godine. A mi smo realizovali idejno rešenje agencije Alternacija i press day učinili vrlo zaninljivim. Vrlo zanimljiv performans devojke u odelu od ogledalaca, kao i gudački trio u besprekornoj tehničkoj izvedbi.

Mercedes-Benz VIP

image

Burna nedelja, ali sve stižemo. Green Love i opasno dobra techno žurka uz dvojac Pig and Dan i naravno Playdifferently Model1

GreenLove-Pig-Dan

image

Tamo gde smo stali juče, nastavljamo danas. Matador i Hito uz pomoć domaćih snaga odradili su još jedan SOLD OUT event u nizu.

Matador Hito

image

Love Fest je u najboljem mogućem izdanju predstavio lineup za predstojeći festival, a mi smo odradili kompletni redizajn i ideju, i Magacin Depo pretvorili u Fire main stage. Sold Out event.

LoveFest Fire - PanPot

image

Posle puno elektronike, evo nas napokon i u heavy vodama. Sabaton i Accept su napravi odličnu atmosferu i uz pomoć d&b V sistema oduvali publiku i Belexpo centar. Naravno osim ozvučenja radili smo i kompletnu produkciju događaja.
Photo: John Wolfrik

Sabaton, Accept

<234...23>