BUDITE UVEK U TOKU

<234...24>

image

Green Love je iz svog već poznatog formata na Spensu, izašao na otvoreno i svojim vernim fanovima ponudio Open Air izvedbu. Predivno veče i opravdano poverenje.

Green Air - Luigi Madonna

image

Niška tvrđava i more ljudi na obe strane šanca. Nikakav problem. Svako je dobio isti ugođaj. Demokratija za slušaoce!

Freedom Music - Timo Maas

image

500kg boje u prahu i decibeli u neograničenoj količini. To je najprostije opisano.

ColorFest - Ada

image

Odavno jedan događaj nije podigao toliki Hype kao ovaj. Društvene mreže su izgorele od pozitivnih komentara nakon događaja. A mi ponosno najavljujemo da uvek može bolje!

Boris Brejcha - Topljenje

image

U okviru Mikser Festivala u silosima Žitomlin odvija se Digital Art Expo. Nesvakidašnja postavka koja je na jednom mestu okupila najprestižnije gamedev timove u Srbiji. Naš zadatak je bio da u hitech stilu dočaramo ambijent igrice uživo. U tome smo maksimalno uspeli.

Digital Art Expo - Powered by Nordeus

image

Ovog puta osvrnuli bi se na DJ Booth. To je mesto iz koga dolazi sva muzika na ovakvim festivalima. U zadnje vreme DJ Booth je toliko narastao da neretko u njemu bude i do 16 CD playera i 3-4 miksete, kao i naravno po koji uređaj za backup. Ako to uporedimo sa istom situacijom od samo pre par godina kada smo imali po jedan mikser i 2 playera, i u posebnim situacijama 2 miksera i 4 playera onda vam je sve jasno.

Green Love-Magdalena

image

Ako se za neki događaj može reći da je bio pakleni. Onda je to ovaj. Apsolutno prepun Magacin Depo. I temperatura veća nego ona u sauni. Sva oprema se bez ikakvih problema snašla u ovako teškim uslovima. Čista desetka.

Sam Paganini

image

U Hotelu Crowne Plaza održana je modna revija novog brenda "Barda". A Chameleon Rental je i ovaj put izvukao maksimum iz ponuđenih parametara.

Modna Revija - Barda

image

Jednostavna postavka u tri linije, ali vrlo moćna i efektna.

Kollektiv Turmstrasse

image

Oxia je ponovo u Beogradu. A mi smo ponovo u Magacinu Depo. Novi koncept po širini se svideo organizatorima, pa već nekoliko događaja u nizu, postavka ide tako. To naravno zahteva veću količinu opreme i ozvučenja, kako bi se pokrile sve tačke u prostoru. Postoji i VIP deo koji je izdignut i dodatno ozvučen.

Oxia - Magacin Depo

<234...24>