BUDITE UVEK U TOKU

<234...26>

image

Kao uvod u Gramatik Live, domaća ekipa okupljena oko Marka Milićevića nam je napravila sjajnu atmosferu. I dok su oni iskoristili priliku da promovišu novu pesmu, mi smo promovisali nove uređaje iz Chauvet Proffesional Maverick serije.

GRAMOPHONEDzIE Live

image

Uvek simpatični setup za China Town. A ovog puta i noviteti u našem rentalu. B22 sub. Kutija koja pomera granice. 2x18inch daju utisak masivnog saba i bez ikakvog problema popunjavaju prostor. Zakažite prezentaciju. Bićemo srećni da vas ugostimo.

China Town - Lomljava

image

Adekvatan završetak godine za Apgrade. Kako najavljuju sledeća će biti još bolja. Pratimo.

Apgrade with Recondite & DJ Tennis

image

Nije što je Stingova ćerka, ali Vaal je po nama definitivno zaslužila da bude zvezda večeri. Nadamo se da ćemo je i gledati i slušati u toj ulozi vrlo skoro. A sam Apgrade nastavlja sa zvučnim imenima da se izdvaja sa programom tokom cele godine.

Tale Of Us - Vaal

image

Od kako nema Depo Magacina, postao je problem u Beogradu gde smestiti DJ program. Nova hala je u opticaju. Hala8 beogradskog Sajma. Bivši Bazar. Za prvi događaj u novom prostoru smo apsolutno opravdali očekivanja. A sad kad smo i to apsolvirali - može ponovo.

Topljenje-Victor Ruiz

image

Kad se napravi upadljiv štand, onda je poseta neminovna. Konstantno dobra atmosfera i prepun štand Telegrafa su glavna meta posetilaca ovogodišnjeg sajma medija.

Sajam Medija

image

Dva besprekorna Live seta za prezadovoljnu publiku koja je uzvratila energiju i po  ko zna koji put pokazala kako se to radi ovde. Bravo i za jedne i za druge. I naravno bravo za tehniku. Ipak je ovo sve nemoguće izvesti bez nas : )

Adriatique and Woo York

image

Kad se uklope sve kockice. Potpuno novo ruho za stari prostor.

Chris Liebing - Hangar

image

Ponovo Spens, ponovo Green Love i ponovo Jay Lumen. Ali opet sve drugačije. I sve novo. Nikad teže nismo odabrali slike za album. Svaka je bila više nego odlična. Kao i ceo događaj.

Green Love - Jay Lumen

image

Underground u izvornom obliku. Prostor, svetlo, muzika. Sve. Baš kako treba.

Guy J - Dragstor

<234...26>