BUDITE UVEK U TOKU

<234...25>

image

Koncert grupe Interpol na Kalemegdanu, bio je mali sajam premijum tehnike. Ne računajući ono što smo mi doneli, bend je izneo sam vrh live produkcije. Digitalni AVID SL6 mikseri, Lake procesori, Grand MA2 kontrola rasvete, Ayrton i Chroma Q rasveta, i još puno simpatičnih i skupih stvari. Uživala su sva čula.
Photo: Mirjana Mitrovic Photography

Interpol - Kalemegdan

image

Peti po redu Green Future Festival sa programom za čistu peticu. Četiri dana uživanja na bazenu u Adi i noćnom programu koji je ove godine doživeo ozbiljan upgrade. Mi smo takođe već više nego savršenu vizuelno-zvučnu sliku popravili sa J infra sabovima.

Green Future Festival


LoveFest svake godine podiže lestvicu. Ove godine marketing kampanja je bila u duhu prelaženja igrice. I baš kao u igrici svaki stage je doživeo upgrade. Postao je bolji , komplikovaniji i zahtevniji. Što se nas tiče, i mi smo igricu prešli. Svi izvođači prezadovoljni. Publika u transu. A o tome kako je oprema i ljudstvo preživelo na preko 40 stepeni u posebnom postu.

LoveFest 2017

image

Tradicionalno već osmu godinu za redom kompletno tehnički opremamo najveći foam fest u okruženju.

Foam Fest 8

image

Nakon uspešne saradnje prethodne godine, vratili smo se u Veliku Planu i još jednom pokazali zašto nam se klijenti uvek vraćaju. Kompletna produkcija događaja od energetike, pa do najsitnijeg detalja.

Fire Festival

image

Šesnaestu godinu za redom smo sa najboljim evropskim festivalom. Praktično smo svuda po tvrđavu. Od ulaza do poslednje stanice No Sleep Novi Sad. Iz godine u godinu konstantno vršimo unapređenja svake lokacije. Ove godine smo se posebno posvetili zvuku i na tvrđavu doneli sam vrh audio ponude. d&b audiotechnik je bio na 6 lokacija, a već pomenuti No Sleep stage je bez ikakvih problema parirao Dance Areni.

EXIT 2017

image

Zora je naše omiljeno doba. A u zadnje vreme često se družimo sa njom. Tako je bilo i ovoga jutra u amfiteatru beogradskog sajma.

Mind Against

image

Taman na vreme pred letnju sezonu naš rental je bogatiji za J Infra sub. Monstruozna kutija od 152kg i još impresivnijih 144db u frekventnom opsegu od 27Hz-63Hz. Muzika se jako promenila u poslednjim godinama i niski spektar je postao dominantan i obavezan u svakoj produkciji. Iz tog razloga Infra sub može biti korišćen u svim aplikacijama da dopuni već postojeći sistem i dodatno pojača fundament niskih tonova. Naravno kao i većina sistema u d&b audiotehnik i ovaj sub je cardio što ga dodatno usmerava i sprečava neželjeno prostiranje ka nazad.

J-INFRA sub

image

Green Love je iz svog već poznatog formata na Spensu, izašao na otvoreno i svojim vernim fanovima ponudio Open Air izvedbu. Predivno veče i opravdano poverenje.

Green Air - Luigi Madonna

image

Niška tvrđava i more ljudi na obe strane šanca. Nikakav problem. Svako je dobio isti ugođaj. Demokratija za slušaoce!

Freedom Music - Timo Maas

<234...25>