BUDITE UVEK U TOKU

<1...212223...26>Danas u Kombank Areni nastupa jedan od najpopularnijih i najboljih gitarista ikad, Steve Vai, koji ce domaćoj publici pokazati svoje umeće na gitarama iz čuvene ''Ibanez JEM Steve Vai'' serije. Upravo jedna takva gitara, prvi model JEM 77FP, bila je prodata pre skoro dvadeset godina kako bi se obezbedila novčana sredstva za otvaranje nečega što će uz par transformacija danas biti CHAMELEON doo. Ako neko zna gde je ta gitara danas, neka nam javi. Rado bi je otkupili nazad.

Kako je sve pocelo : )


Baš pred početak sezone u dvoranama, stigao nam je digitalni audio pult -  Soundcraft Vi1. Vi serija mikseta je zasluženo postala standard u rental industriji. Ovaj model poseduje sve ono što i veci mikseri iz serije poput Vi4 i Vi6, VistonicTM korisnički interfejs i prepoznatljiv audio kvalitet. Svi preseti snimljeni na ovom modelu mogu se bez prepravke koristiti na drugim miksetama iz iste serije. Osim toga svi dodaci poput stage box-a, kartica,... kompatibilni su između uređaja.

Digitalni pult - Soundcraft Vi1


Lajkujte nas na našem Facebook profilu i dajte predlog kako da unapredimo naš web site i učestvujte u nagradnoj igri. Dve VIP ulaznice za koncert Darkwood dub i Bisera Veletanlić u Sava Centru 15. Decembra 2012.

VIP karte za Darkwood dub u Sava Centru

Pro Slim Par 18

NOVO u nasem rental sektoru.
Zamena za dosadasnje LED PAR64 uredjaje. Poboljsana verzija klasicnog uredjaja siroke primene. Unapredjeno kuciste, dizajn, oblik i hladjenje. Umesto individualnih cipova za boje, u ovoj verziji sve tri boje su u jednom cipu, sto izuzetno homogenizuje zrak i resava stari problem naglasenih sarenih senki oko obasjanog predmeta.

Zgodan za pozoriste i TV produkciju usled pasivnog nacina hladjenja bez ventilatora, pa u svom radu ne proizvodi buku. Lak za upotrebu sa gotovim presetima boja, kao i korekcijama temperature boje.

Ispod su neke od glavnih karakteristika ovog modela:
 • Opremljen sa 18 x 3in1 tricolor LED
 • Pljosnato kuciste koje zauzima minimalni prostor pri kacenju
 • Izrazito kompaktan i upotrebljiv dizajn
 • Dupla rucka za laku podnu montazu
 • Konvencionalno hladjenje, bez ventilatora
 • Funkcije: staticne boje, RGB kolor miksevi, 11 preseta boja, temperatura boje, strobo efekat
 • 3, 4, 5, 9 DMX kanala u zavisnosti od aplikacije
 • Lako adresiranje pomocu 14 segmentnog LCD ekrana sa 4 cifre
 • Operativan u stand-alone modu ili preko DMX
 • Master/Slave opcija za paralelno upravljanje vise uredjaja
 • Standardni DMX512 protokol
 • Neutrik PowerCon konektori za sigurno napajanje
 • Link za napajanje sledeceg uredjaja

Futurelight Pro PAR 18 TCL


Dugo očekivana turneja Darkwood Dub-a i Bisere krenula je juče prvim od dva koncerta u Studiu M u Novom Sadu. Adekvatno prostoru upotrebljen je jedan od najmanjih line array sistema na tržištu, d&b audiotechnik serija T. Kako moćno i masivno zvuči sistem reći će vam posetioci koncerta. Cela postavka kreće vrlo ozbiljno od samih mikrofona, preko monitora, digitalnog pulta Soundcraft serija Vi, pa do već pomenutih zvučnika T10.
Danas je na programu još jedan koncert, i ne bi ga trebalo propustiti.

Turneja Darkwood Dub i Bisera Veletanlic


Novo na našem sajtu. NewsPost je brz i efikasan način da dobijete sve informacije o našim aktivnostima u realnom vremenu. Ovim putem ćemo vas obaveštavati o svim novinama koje se dešavaju u našoj kompaniji.
Kupovina nove opreme, prodaja nove i korišćene opreme iz segmenta profesionalne rasvete, ozvučenja,...
I naravno aktivnosti vezane za naš rental sektor.

Chameleon NewsPad automatizovani software

Kliknite za kompletnu galeriju slika.

Beograd. Teniski tereni, Genex. Proslava 10 godina Farmalogist kompanije. Kompletna produkcija. Verlinde rigging, Nivtec bine, TAF konstrukcije, Robe i JB Lighting rasveta, d&b ozvučenje, Barco video, backup agregat

FARMALOGISTU čast 120. godišnjice od osnivanja Pivare u Čelarevu, kompanija Carlsberg Srbija priredila je u četvrtak uveče ekskluzivnu žurku u Studentskom kulturnom centru. Žurci je prethodila bajkovita predstava o viziji osnivača pivare Čelarevo, Čiju smo magičnu atmosferu u potpunosti dočarali rasvetom i specijanim efektima poput "suvog leda", balončićima, projekcijama...

120 godina kompanije CarlsbergNIS. Gazprom Neft. Dan zaposlenih pod sloganom "Svi Smo Mi Jedno". Kompletna produkcija dogadjaja, od ideje do realizacije u pravom smislu te reči. Idejna rešenja, štampa, aktivacija, izbor programa, i naravno tehnička realizacija od konstrukcije, bine, ozvučenja, ...

Dan zaposlenih, NISMoto klub RU45 je i ove godine organizovao jedan od najboljih skupova u sezoni. Na novoj predivnoj lokaciji. Dva dana za uživanje u muzici, ambijentu, motorima i naravno impozantnoj tehnici.

Moto skup Ruma

<1...212223...26>