BUDITE UVEK U TOKU

<1...242526...28>NIS. Gazprom Neft. Dan zaposlenih pod sloganom "Svi Smo Mi Jedno". Kompletna produkcija dogadjaja, od ideje do realizacije u pravom smislu te reči. Idejna rešenja, štampa, aktivacija, izbor programa, i naravno tehnička realizacija od konstrukcije, bine, ozvučenja, ...

Dan zaposlenih, NISMoto klub RU45 je i ove godine organizovao jedan od najboljih skupova u sezoni. Na novoj predivnoj lokaciji. Dva dana za uživanje u muzici, ambijentu, motorima i naravno impozantnoj tehnici.

Moto skup RumaDani Brazila Novi Sad Samba Carnival. Iz Rija u Novi Sad :) Kompletna produkcija.

Dani Brazila u Novom SaduIako na super hladnih 9 stepeni, definitivno jedna od najboljih zurki...

RU: FoamFest 3Film ce reći sve...

The Love FestPostoje događaji koji stvaraju istoriju. I kažu da ih ne treba reprizirati. Obično nastavak nije ni blizu prvencu. E pa ovde se istorija ponovila. Remake je ponovo ispisao istoriju i nadmašio sva očekivanja. Savršena produkcija. Stari dobri Noise Destruction i zvuk sa ploča. Sve na svom mestu!

Techno Therapy RemakeSvečano otvaranje novog tržnog centra u Kragujevcu. Specifičan projekat zbog veličine prostora koji je bio u opticaju. Stotine metara zaštitnih ogradica. Sky traceri ispred zgrade. Ozvučenje, bina i led ekran za ceremoniju otvaranja. Konfete i CO2 jet specijalni efekti. Plus poseban kompletan setup za kasniju zabavu.

PLAZA Kragujevac

Kliknite za kompletnu galeriju slika.

Tradicionalna NIS novogodišnja proslava. Tema večeri su stari klasici. Kompletna produkcija događaja uključujući i studijsko sliknje za reprodukciju autentičnih bioskopskih plakata.

NIS

Kliknite za kompletnu galeriju slika.

Specifična atmosfera. Teatar na otvorenom. Sjajan ambijent smederevskog utvrđenja. Konstrukcija za pozorište i konvencionalna, bela rasveta. Parke, Profilci, fresneli...

Tvrđava Teatar

Kliknite za kompletnu galeriju slika.

Coca Cola je u zgradi Kluza proslavila 125 godina postojanja. Ambijent je za tu priliku adekvatno dekorisan, a kompletan ugođaj pružila je tehnika koja se savršeno uklopila.

Coca Cola

<1...242526...28>