BUDITE UVEK U TOKU

12...37>

image


Definitivno najbolji event ove vrste u Crnoj Gori. Moćan ambijent Kanli kule. Savršen zvuk, rasveta i laseri...Chameleon ekipa na visini zadatka i u nemogućim vremenskim uslovima koji su pratili montažu događaja danima.

Get Lost Experience

image


Kompletna produkcija koncerta Milice Pavlovic na Spensu u okviru Lav tour.

Milica Pavlovic Spens

image


Ovako se postavljaju standardi korporativnih žurki. Kompletna produkcija događaja.

HUGO

 
Uređaj koji je promenio filmsku industriju. Astera Titan tube. Mi ih koristimo kao efekt svetlo, i mogućnosti su stvarno neograničene. Uređaj se napaja uz pomoć integrisane baterije, a upravlja se bežično čak i preko telefona. Pozovite nas ako posle ovog videa imate već neku ideju.

Astera Titan tube

image


I četvrti put zaredom smo izabarani u kuću slavnih najboljeg i najrasprostranjenijeg programa za event industriju. Konkurisali smo sa ovim renderom za koncept festivalske letnje bine.

WYSIWYG Hall of Fame

image


Sa sajma u Franfurtu stiže novi potpuno crni Nivtec. Nama se jako sviđa.

Nivtec Noir

 
Evropska Prestonica Kulture je predata dalje, ali legatski projekti su ostali. Takav je i Kaleidoskop kulture u čijem sastavu otvaranja je i KOP3O. Pogledajte video koji dočarava sve ono što se u okviru ovog jedinstvenog događaja dešavalo.

Kaleidoskop kulture


Još jedan sjajni KOP3O u Novom Sadu.

KOP3O

image


Povodom završetka projekta „Povezane škole – koraci ka budućnosti“ u Prijepolju je upriličen događaj čiju smo tehničku realizaciji odradili u potpunosti.

Koraci ka buducnosti

image


Sedmu godinmu za redom, naravno ne računajući onu godinu korone, u Segedinu tehnički opremamo jedan od najbitnijih stejdževa.

SZIN Festival

12...37>