BUDITE UVEK U TOKU

12...23>

 
Izašao je sjajan aftermovie za ovogodišnji FoamFest.

FoamFest aftermovie

image

Prvi dan Apgrade Weekend-a je odmah jasno dao do znanja da će ovo biti 3 dana za pamćenje.

Apgrade Weekend

image

U saradnji sa Ambasadom Republike Indonezije juče se održala manifestacija „Bali Wonderland“ u okviru Kalemegdan Summer Festivala. Od egzotičnih plesačica do poznate holandske zvezde Dyro-a. Kao i uvek bili smo zaduženi za kompletnu tehničku produkciju događaja.

Bali Wonderland

image

Svake godine u Avgustu naša destinacija je u komšiluku. Segedinski omladinski festival koji će sledeće godine proslaviti ni manje ni više nego 50 godina postojanja. Jedini festivsal koji nije bio zabranjen za vreme komunizma. I ove godine smo bili zaduženi za jednu od najvažnijih lokacija - Captain Morgan Arenu, gde je i bio najdući program na festivalu od podne pa do 5 ujutro. Besprekorna 4 dana. Vidimo se i sledeće godine. Nadamo se na još više lokacija.

SZIN

image

Koncert grupe Interpol na Kalemegdanu, bio je mali sajam premijum tehnike. Ne računajući ono što smo mi doneli, bend je izneo sam vrh live produkcije. Digitalni AVID SL6 mikseri, Lake procesori, Grand MA2 kontrola rasvete, Ayrton i Chroma Q rasveta, i još puno simpatičnih i skupih stvari. Uživala su sva čula.
Photo: Mirjana Mitrovic Photography

Interpol - Kalemegdan

image

Peti po redu Green Future Festival sa programom za čistu peticu. Četiri dana uživanja na bazenu u Adi i noćnom programu koji je ove godine doživeo ozbiljan upgrade. Mi smo takođe već više nego savršenu vizuelno-zvučnu sliku popravili sa J infra sabovima.

Green Future Festival


LoveFest svake godine podiže lestvicu. Ove godine marketing kampanja je bila u duhu prelaženja igrice. I baš kao u igrici svaki stage je doživeo upgrade. Postao je bolji , komplikovaniji i zahtevniji. Što se nas tiče, i mi smo igricu prešli. Svi izvođači prezadovoljni. Publika u transu. A o tome kako je oprema i ljudstvo preživelo na preko 40 stepeni u posebnom postu.

LoveFest 2017

image

Tradicionalno već osmu godinu za redom kompletno tehnički opremamo najveći foam fest u okruženju.

Foam Fest 8

image

Nakon uspešne saradnje prethodne godine, vratili smo se u Veliku Planu i još jednom pokazali zašto nam se klijenti uvek vraćaju. Kompletna produkcija događaja od energetike, pa do najsitnijeg detalja.

Fire Festival

image

Šesnaestu godinu za redom smo sa najboljim evropskim festivalom. Praktično smo svuda po tvrđavu. Od ulaza do poslednje stanice No Sleep Novi Sad. Iz godine u godinu konstantno vršimo unapređenja svake lokacije. Ove godine smo se posebno posvetili zvuku i na tvrđavu doneli sam vrh audio ponude. d&b audiotechnik je bio na 6 lokacija, a već pomenuti No Sleep stage je bez ikakvih problema parirao Dance Areni.

EXIT 2017

12...23>