BUDITE UVEK U TOKU

12...29>

image

Mi smo izgleda pretplaćeni da Halu Sportova radimo samo kad je prepuna. Tako je bilo i ovaj put. Iako je satnica malo nesvakidašnja (koncert je počeo u 19:30), ispred je već bio ogroman red i publika je jedva čekala da uđe. Sve ostalo dugo će se prepričavati.

Bassivity Showcase

image

Od prvog do poslednjeg takta, ovo je bilo vanserijski. Mi smo promovisali novi Chauvet Beam R2X, koji je apsolutno opravdao investiciju, a Fatima je najprostije rečeno, izdominirala.

Green Love - Fatima Hajji

image

Za ovaj događaj smo postavili najviše standarde. I apsolutno smo bili spremni da pariramo svetskim revijama. Naše skromno mišljenje je da smo uspeli. I to ne mislimo mi. Nego svi prisutni. Uskoro kompletan album...

Sport Vision - Sport and Show

image

Ukratko. Ovaj projekat bi mogao da ide za National Geographic Megastructures serijal. Obezbedili smo 3 agregata. Stotine i stotine metara napojnih kablova. Zatamnili smo staklenu kupolu veličine preko 400m2, a da je tih dana duvao vetar olujne jačine i taj poduhvat činio skoro nemogućim. Ozvučili smo i osvetlili sve tri panel sale, centralni hol i i spektakularni Immersive Room. Družili se sa robotima Titan i Sofijom. Sve u svemu - another day in office. Galeriju slika možete pogledati ovde...

WBDS6

image

Uz Fiat već petu godinu za redom. Sav taj odsjaj i blistavost novih vozila, ne bi bio baš takav da svetlo na štandu nije kako treba. A svetlo treba okačiti na nešto. Konstrukcije i rasveta (metalhalogena i led).

Fiat - Sajam Automobila

image

Tehnička realizacija Lenor X Biljana Tipsarević - Proleće/Leto 2019.

Lenor - Blooming

image

Sve je spremno za još jedan Izazov. Dvodnevni panel i debata o zamkama u modernom marketingu. Tehnička produkcija.

Izazov 2019

image

Beograd je još jednom, u korak sa vodećim svetskim gradovima, obeležo rođendan najveće sneaker legende svih vremena - Air Max patika i dolazak najnovije siluete AM 720 sa najvećom vazdušnom komorom do sada.

Nike - AirMax day

image

Pravo u centar. X je uvek obeležavao metu. Još jednom smo sa produkcijom napravili iskorak. A prepuna sala Spensa je uživala.

Deborah De Luca

image

Gramofon jednostavno ima to nešto. Kao i disko kugla. Zato je atmosfera na događaju bila specifična. A mi smo spojili dva sveta. Analogiju i digitalu. Svako vreme ima svoj šmek. I treba iskoristiti najbolje što je to vreme iznedrilo. Nema greške.

Green Love - Oldies Goldies

12...29>