BUDITE UVEK U TOKU

12...27>

image

Još jednom smo klijentu ponudili da sa našom produkcijom bukvalno zakorači u novu dimenziju. Portal je bio otvoren, a rasveta i video materijal su učinili da koncept oživi pred publikom.

Green Love - Oxia

 
Izašao je aftermovie za FoamFest 9. I dalje par meseci kasnije osećaj je isti. Mnogo je bilo dobro. Kompletna produkcija na visokom nivou. Dizajn, razrada, realizacija.

FoamFest 9

image

Green Velvet je posle odlaganja prvog nastupa napokon stigao u Beograd. A da ga je vredelo čekati, uverili su se svi koji su posetili Expo centar. Prepun parter i VIP-ovi su se njihali sve do jutra. Iskreno. Žao nam je gostiju hotela. Ali bez ozbiljnih decibela prosto nema zabave : )

Green Velvet - Expo

image

Novi Apgrade Weekend je stigao. LineUp je sjajan. Provod zagarantovan. Ne propustiti.

Apgrade Weekend

image

Green Love Festival nastavlja sa openair izdanjima. Ovog septembra stigla nam je Rebekah. Mi smo kao i uvek spremili unikatno rešenje za stage.

Green Air - Rebekah

image

Kao i svake godine u avgustu, naša omiljena destinacija. Bazeni Adice i Green Future Festival. Četiri sjajna dana, sa sjajnim izvođačim i napokon S.A.R.S. koji su prošle godine otkazani zbog katastrofalnog vremena koje je zahvatilo Adu i okolinu. Svakako će biti objavljen i poseban album sa događaja. Ima šta da se vidi.

Green Future Festival

image

Neka jutra su jednostavno bolja od drugih. Ali su jutra na Love Festu još bolja. I ove godine na svim lokacijama festivala Chameleon rental tehnika.

Love Fest

image

Još jedan festival u regionu je došao do prekretnice i potražio sveža idejna rešenja i vrhunsku produkciju iz naše kreativne radionice. Hvala na ukazanom poverenju. A komentari su jasno dali do znanja da su i organizatori i tehnika na pravom putu. Vidimo se i sledeće godine.

BiH Color Fest

image

Ako smo na nešto ponosni, onda je to Foam Fest. Galerija slika je tu pa uživajte. Svakom detalju je posvećena pažnja. Vizualni doživljaj 200%.

Foam Fest 9

image

Iako prvo zamišljeno kao open-air, zbog nestabilnih vremenskih prilika, događaj je preseljen u Maste Halu novosadskog sajma. Ali to nije pokvarilo ugođaj mlađoj publici koja je od samog starta zauzela pozije ispred bine i u glas ispratila sve izvođače.

Tuborg - Novosadski sajam

12...27>