BUDITE UVEK U TOKU

Chameleon > Rental
<1...212223...26>


Kompanija AVON proslavila je 12 godina u Srbiji. Imaju čime i da se ponose. Odlični rezultati u proteklom periodu. Odlični proizvodi, prelepe žene, mnoštvo noviteta za narednu sezonu i na kraju prilika da se malo opustite uz poprilično raznovrstan program. Kompletna tehnička realizacija.

12 godina, AVON kompanije


Hala sportova odavno nije bila ovako puna. 7000 fanova uživalo je u svakom momentu i u glas pevalo sve pesme. Zaduženi smo bili za kompletnu produkciju ovog više nego uspešnog dogadjaja.

Manu Chao, Hala Sportova


Fabrika Tetrapak iz Gornjeg Milanovca proslavila je 50 godina postojanja. Angažovani smo za kompletnu tehničku produkciju. Rasveta, ozvučenje, video, ...

Proslava 50 godina Tetrapak


Preko 3000 posetilaca uživalo je na ovogodišnjem RU FoamFestu 4. Prelep ambijent, odlična atmosfera i jako, jako, jako puno pene.

RU FoamFest 4


Još jedan više nego uspešan dan u okviru kulturnog leta u Rumi. Grupa Legende održali su koncert pred više hiljada ljudi koji su preplavili centralni trg.

Koncert grupe Legende


Ovih dana smo na više frontova. Evo kako su Dubioza Kolektiv sinoć pokidali na LoveFest-u. Kompletan utisak, stage, svetlo, video, zvuk, bend, atmosfera,... Apsolutna desetka.

Dubioza Kolektiv - Love Fest


Sjajni momci iz benda The Best Beat vratili su nas u možda najsrećniji period na našoj planeti. U davne 1960.-te i muziku koja je našla poklonike u svim generacijama. Dva sata odlične svirke i pregršt hitova čuvene Liverpulske četvorke uz perfektnu tehničku produkciju pomogli su da se lakše podnese tropska vrućina koja vlada ovih dana.;-div:

The Best Beat

Ceelo Green Live in Novi Sad


Rođendanska žurka EXIT Festivala na Trgu u Novom Sadu još jednom je pokazala najzavidniji nivo tehničke izvedbe svih elemenata produkcije ovako složenog i veoma zahtevog događaja.

CeeLo Green


Tehnička realizacija Burn promo žurki za nastupajući EXIT. Subotica, Smederevo, Čačak i Novi Sad. Putujući karavan završava u Novom Sadu na dobro poznatoj lokaciji Happy Novi Sad stage-a. Vidimo se uskoro i na trgu!

Burn promo za EXIT 2013

<1...212223...26>