BUDITE UVEK U TOKU

Chameleon > Rental
<1...212223>


Promocija najnovijeg modela Renault CLIO 4. Master Group, Novi Sad. U prijatnoj atmosferi, sa uvek nasmejanim i dobro raspoloženim domaćinima družili smo se sa baš onim crvenim Cliom, što danima se vozika po našim televizorima. Šta je više impresioniralo goste? Vozilo ili tehnika? Paaaa, bilo je tu za svakog po nešto : )

Promocija Renault Clio 4


Toplo, vruće, vrelo,... Moćno, strastveno, energično,... I naravno KVALITETNO. 

Kratak uvid u opremu:
Mikrofoni: AKG D5 (vokali), AKG C451 (OH), AUDIX D6 (kick), Sennheiser e604, Shure SM57  
Monitoring: d&b MAX12 powered by Lab Gruppen FP10000Q amp
Glavno ozvučenje: d&b Q1, Q-SUBs powered by D12 amps
Side fill: d&b Q7
Center: d&b T10
Digitalni pult: Soundcraft Vi1
Rasveta: JB Lighting A7 led wash, Robe ColorSpot 575AT, Unique hazer 2.1, Avolites Titan mobile
Video: BARCO FLM-HD20 projektor

I bi VRELO.


d&b ima novog reprenzenta. Tačnije njih šest. Grupa VRELO održaće koncert u Rumi, 10. Novembra 2012. Iako to obično tako ne biva, VRELO su još jednom pokazali svoju profesionalnost i izabrali kompaniju iz istog mesta da im odradi kompletnu produkciju koncerta. Oni su obećali, a i mi se pridružujemo obećanju da će ovo biti njihov najbolji koncert do sada. Za tu priliku smo pripremili standardni arsenal LED rasvete, d&b ozvučenje, d&b monitoring, angažovani su vrhunski stručnjaci za produkciju i postprodukciju tona, dizajneri rasvete, video animacija...

Vrelo, snimanje DVD izdanja


Dugo očekivana turneja Darkwood Dub-a i Bisere krenula je juče prvim od dva koncerta u Studiu M u Novom Sadu. Adekvatno prostoru upotrebljen je jedan od najmanjih line array sistema na tržištu, d&b audiotechnik serija T. Kako moćno i masivno zvuči sistem reći će vam posetioci koncerta. Cela postavka kreće vrlo ozbiljno od samih mikrofona, preko monitora, digitalnog pulta Soundcraft serija Vi, pa do već pomenutih zvučnika T10.
Danas je na programu još jedan koncert, i ne bi ga trebalo propustiti.

Turneja Darkwood Dub i Bisera Veletanlic

Kliknite za kompletnu galeriju slika.

Beograd. Teniski tereni, Genex. Proslava 10 godina Farmalogist kompanije. Kompletna produkcija. Verlinde rigging, Nivtec bine, TAF konstrukcije, Robe i JB Lighting rasveta, d&b ozvučenje, Barco video, backup agregat

FARMALOGISTMoto klub RU45 je i ove godine organizovao jedan od najboljih skupova u sezoni. Na novoj predivnoj lokaciji. Dva dana za uživanje u muzici, ambijentu, motorima i naravno impozantnoj tehnici.

Moto skup RumaIako na super hladnih 9 stepeni, definitivno jedna od najboljih zurki...

RU: FoamFest 3Film ce reći sve...

The Love FestPostoje događaji koji stvaraju istoriju. I kažu da ih ne treba reprizirati. Obično nastavak nije ni blizu prvencu. E pa ovde se istorija ponovila. Remake je ponovo ispisao istoriju i nadmašio sva očekivanja. Savršena produkcija. Stari dobri Noise Destruction i zvuk sa ploča. Sve na svom mestu!

Techno Therapy RemakeSvečano otvaranje novog tržnog centra u Kragujevcu. Specifičan projekat zbog veličine prostora koji je bio u opticaju. Stotine metara zaštitnih ogradica. Sky traceri ispred zgrade. Ozvučenje, bina i led ekran za ceremoniju otvaranja. Konfete i CO2 jet specijalni efekti. Plus poseban kompletan setup za kasniju zabavu.

PLAZA Kragujevac

<1...212223>