BUDITE UVEK U TOKU

Chameleon > Rental
<1...202122...25>


Još jedan više nego uspešan dan u okviru kulturnog leta u Rumi. Grupa Legende održali su koncert pred više hiljada ljudi koji su preplavili centralni trg.

Koncert grupe Legende


Ovih dana smo na više frontova. Evo kako su Dubioza Kolektiv sinoć pokidali na LoveFest-u. Kompletan utisak, stage, svetlo, video, zvuk, bend, atmosfera,... Apsolutna desetka.

Dubioza Kolektiv - Love Fest


Sjajni momci iz benda The Best Beat vratili su nas u možda najsrećniji period na našoj planeti. U davne 1960.-te i muziku koja je našla poklonike u svim generacijama. Dva sata odlične svirke i pregršt hitova čuvene Liverpulske četvorke uz perfektnu tehničku produkciju pomogli su da se lakše podnese tropska vrućina koja vlada ovih dana.;-div:

The Best Beat

Ceelo Green Live in Novi Sad


Rođendanska žurka EXIT Festivala na Trgu u Novom Sadu još jednom je pokazala najzavidniji nivo tehničke izvedbe svih elemenata produkcije ovako složenog i veoma zahtevog događaja.

CeeLo Green


Tehnička realizacija Burn promo žurki za nastupajući EXIT. Subotica, Smederevo, Čačak i Novi Sad. Putujući karavan završava u Novom Sadu na dobro poznatoj lokaciji Happy Novi Sad stage-a. Vidimo se uskoro i na trgu!

Burn promo za EXIT 2013

Web Wiz NewsPad

Sa zadovoljstvom objavljujemo da smo kao i svih prethodnih godina deo festivala koji iz godine u godinu dokazuje da i pored svih problema koji potresaju društvo, postoji rešenje da dobre i kvalitetne stvari nađu izlaz. Od prošle godine veza između nas je jos čvršća pošto smo se priključili sponzorima kako bi koliko je to u našoj moći pomogli realizaciju jednog od najboljih svetskih festivala. Ove godine pričamo o REvolicuji, pa će to i biti zadatak našeg kreativnog tima da adekvatno odgovori na temu. Daćemo sve od sebe da vas kao i svake godine iznenadimo zanimljivim rešenjima za pojedine lokacije.

I MI SMO EXIT


Tuborg Intro stage na Ušću pred koncert Depeche Mode. Konstrukcija 8x6m, bina 8x6m, JB lighting A7 rasveta i d&b Q serija sa d&b max12 monitorima, binska oprema...

Tuborg na Depeche Mode


Rasprodat nastup Adam Beyer-a u Fabrici. Sjajna atmosfera, vrhunski ugođaj uz Chameleon Technical Support Team, koji je u potpunosti opremio ovaj prestižni događaj.

Adam Beyer


Prva noć kupovine u ovoj godini. Fashion Outlet Park, Inđija. Za potpun užitak kupovine na tri lokacije unutar parka uz živu svirku, DJ-a i predstave za najmlađe posetioce. Krovna konstrukcija 10x8m, d&b T serija, Nivtec bina, zaštitne ograde,... Slike možete pogledati ovde.

Grazia Shoping Night

<1...202122...25>