BUDITE UVEK U TOKU

Chameleon > Rental
<1...181920...23>


Sjajni momci iz benda The Best Beat vratili su nas u možda najsrećniji period na našoj planeti. U davne 1960.-te i muziku koja je našla poklonike u svim generacijama. Dva sata odlične svirke i pregršt hitova čuvene Liverpulske četvorke uz perfektnu tehničku produkciju pomogli su da se lakše podnese tropska vrućina koja vlada ovih dana.;-div:

The Best Beat

Ceelo Green Live in Novi Sad


Rođendanska žurka EXIT Festivala na Trgu u Novom Sadu još jednom je pokazala najzavidniji nivo tehničke izvedbe svih elemenata produkcije ovako složenog i veoma zahtevog događaja.

CeeLo Green


Tehnička realizacija Burn promo žurki za nastupajući EXIT. Subotica, Smederevo, Čačak i Novi Sad. Putujući karavan završava u Novom Sadu na dobro poznatoj lokaciji Happy Novi Sad stage-a. Vidimo se uskoro i na trgu!

Burn promo za EXIT 2013

Web Wiz NewsPad

Sa zadovoljstvom objavljujemo da smo kao i svih prethodnih godina deo festivala koji iz godine u godinu dokazuje da i pored svih problema koji potresaju društvo, postoji rešenje da dobre i kvalitetne stvari nađu izlaz. Od prošle godine veza između nas je jos čvršća pošto smo se priključili sponzorima kako bi koliko je to u našoj moći pomogli realizaciju jednog od najboljih svetskih festivala. Ove godine pričamo o REvolicuji, pa će to i biti zadatak našeg kreativnog tima da adekvatno odgovori na temu. Daćemo sve od sebe da vas kao i svake godine iznenadimo zanimljivim rešenjima za pojedine lokacije.

I MI SMO EXIT


Tuborg Intro stage na Ušću pred koncert Depeche Mode. Konstrukcija 8x6m, bina 8x6m, JB lighting A7 rasveta i d&b Q serija sa d&b max12 monitorima, binska oprema...

Tuborg na Depeche Mode


Rasprodat nastup Adam Beyer-a u Fabrici. Sjajna atmosfera, vrhunski ugođaj uz Chameleon Technical Support Team, koji je u potpunosti opremio ovaj prestižni događaj.

Adam Beyer


Prva noć kupovine u ovoj godini. Fashion Outlet Park, Inđija. Za potpun užitak kupovine na tri lokacije unutar parka uz živu svirku, DJ-a i predstave za najmlađe posetioce. Krovna konstrukcija 10x8m, d&b T serija, Nivtec bina, zaštitne ograde,... Slike možete pogledati ovde.

Grazia Shoping Night


Analiza i strategija Carlsberg kompanije za 2013-tu godinu. Kompletna realizacija potpuno odvojene tri celine: Prezenterski deo, deo za pauzu i deo za zabavni program na kraju. Impozantno platno za prezentacije - 15x5m, Barco FLM HD20 (20000 Ansi lumena), ozvučenje d&b Q, rasveta, konstrukcije, bine. Još dva Barco projektora od po 10000 Ansi u zabavnom delu, navozi za kola, šankovi, ozvučenje d&b T, bina, rasveta... Kako je sve izgledalo možete pogledati u galeriji slika.

Carlsberg 2013


Na nekoliko štandova za koje smo angažovani ima više aluminijumskih konstrukcija nego na celom sajmu zajedno. Sve konstrukcije su jednobrazne i kačene atestiranom opremom (Motori, sajle, škopci, gurtne,...) A danas je na štandu obavljena i press konferencija uz adekvatno ozvučenje, distribuciju za novinare i koktel na kraju.

Sajam Automobila Beograd, Chevrolet

<1...181920...23>