BUDITE UVEK U TOKU

Chameleon > Galerije
<123...7>

image

Love Fest je u najboljem mogućem izdanju predstavio lineup za predstojeći festival, a mi smo odradili kompletni redizajn i ideju, i Magacin Depo pretvorili u Fire main stage. Sold Out event.

LoveFest Fire - PanPot

image

Tehnički smo opremili nekoliko dočeka Nove Godine u Beogradu i drugim gradovima. Kako i samo ime kaže centralni događaj je bio Central Dance Event u Depo Magacinu i Hangaru u Luci Beograd. Sjajan program i tehnički odlično odrađeni događaji bili su garant za odličan provod i ulazak u Novu Godinu. Galeriju slika možete pogledati ovde. 

CDE

image

Bez ikakvog preterivanja može se konstatovati da je Comtrade ovom proslavom apsolutno postavio nove standarde kada su korporativni događaji u pitanju. Čak šta više po nivou produkcije ostavili su iza sebe mnoge festivale. Galeriju slika možete pogledati ovde.

Comtrade proslava

image

Šta napisati, a da ne bude hvalospev? Iskreno posle svih utisaka, teško. Jednostavnim rečnikom audio ekipa je doktorski odradila sve. Od izbora, postavke mikrofona, preko multikanalnog snimanja i neverovatne energije da to između proba preslušava i koriguje deonice i uradi mix za svaku pesmu ponaosob. Rezultat? Pitajte prisutne!!! Uostalom pitajte Jeffa.

Lovefest Experience

image

Rok spektakl povodom četvrt veka od smrti Fredija Merkurija: The Bohemians, internacionalno poznati The Queen tribute band, sa 25-očlanim simfonijskim orkestrom, horom i sopranom Lynelle Jonsson.

The Bohemians


Uživajte u slikama sa otvaranja treće sezone Spectrum-a koji je doživeo nadogradnju VIP galerije i izmene na nosećim konstrukcijama.

Spectrum III


Metodi Hristov i Wet Dreams u najboljem izdanju. Rasprodat Spens. I odlična atmosfera.

Green Love

image

Elektronski dvojac Adriatique je pred prepunim Hangarom priredio pravi spektakl i pružio beogradskoj publici noć za pamćenje. A mi smo kao i uvek priredili još jedan audio vizuelni spektakl. Tako kažu po recenzijama : )

Raveolution

 
Napokon jedan novi festival live muzike. Rokanje na Kalemegdnu je pokazalo da Rock'n'Roll još ima šta da kaže. Artan Lili, Bad Copy, Iskaz, Goblini, Lollobrigida, Irie FM,... Pogledajte galeriju slika i procenite sami kako je bilo.

Rokanje


Da kad jednom ostvarimo saradnju sa klijentom, ona traje večno ove godine se pokazalo nebrojeno puta. Tako je i sa Segedinskim Omladinskim Festivalom. Iako se dosta stvari promenilo u organizaciji samog festivala, uključujući i vlasnika i menadžment, niko nije ni pomišljao o drugoj rental kompaniji. Ove godine nam je poverena lokacija jednog od glavnih sponzora. Captain Morgan Arena. Da li je sve kako treba, prosudite sami.

SZIN

<123...7>