BUDITE UVEK U TOKU

Chameleon > Rental
<1...2425

Kliknite za kompletnu galeriju slika.

Iskreno teško se odlučiti da li je bolji dnevni ili noćni program. Srećom imamo veze i sa jednim i sa drugim. Po danu predavanja i konferencije, uveče koncerti. Tehnički izazovno, ali je vredelo.

SHAREZa promenu malo klasične postavke. Pozorišna rasveta u svom najboljem izdanju. I to u kakvom ambijentu. Smederevska tvrđava se pokazala kao savršeno mesto za ovakav teatar na otvorenom.

Tvrđava Teatar

image

Tehnička podrška za koncert. Konstrukcija, bina sa navozom, rasveta, M2 monitori... Ovo je bilo za dušu. Ko kaže da posao i zadovoljstvo ne mogu zajedno?

Thievery Corporation

Kliknite za kompletnu galeriju slika.

Nije dugo trebalo najvećem distributeru Autodesk software-a u Srbiji da shvati naš potencijal i ideje. Ubrzo nakon što smo se ponovili sa AutoCAD programom na obostrano zadovoljstvo došlo je do saradnje i u kontra smeru, pa smo tako opremili TeamCAD štand na sajmu tehnike u Beogradu.

TeamCAD

Kliknite za kompletnu galeriju slika.

Glamurozna promocija novog Audi A8. Outdoor rasveta, crveni tepih, ulaz u obliku Audi logo-a. Kao i uvek postoje stvari za koje smo predodređeni da ih radimo. Najbolji zaslužuju najbolje.

Audi A8

Kliknite za kompletnu galeriju slika.

Kilometri aluminijuma da se Expo centar pregradi u dovoljan broj aktivacionih zona, kako bi posetioci mogli da uživaju u Coca Cola Trophy Tour-u. Odigrajte fudbalski meč. Prođite kroz tunel ka stadionu uz ovacije navijača. Pogledajte 3D film uz surround sound. Slikajte se sa trofejem. Pokupite poklone. I naravno osvežite se Coca Colom.

FIFACarlsberg ima novu bocu za Lav pivo. Adekvatna promocija je upriličena na trgu Nikole Pašića u Beogradu.

LAV

Kliknite za kompletnu galeriju slika.

Uvek smo bili majstori transformacije. Pogledajte kako se običan restoran pretvara u savršen novogodišnji TV studio.

MAG TV

image

Kotor definitivno zaslužuje festival poput ovog. Lineup je odličan. Koncept sa dve bine. Live na otvorenom i klupski Dj-ing u Maximusu. Nije bilo lako iznetu svu opremu gore na tvrđavu, ali sad smo zadovoljni i ponosni.

Refresh Festival

Kliknite za kompletnu galeriju slika.Naruilac posla: UPG No Muzeja.


Montirana oprema:
Aluminijumska TRUSS konstrukcija
PAR64 - scenski reflektori
GRIVEN - Arhitekturalna rasveta
Moving head 575 - inteligentna rasveta
SKY CANNON - Outdoor rasveta


Broj slika u galeriji: 1

Noc Muzeja, Beograd

<1...2425