BUDITE UVEK U TOKU

Chameleon > Rental
<1...232425>


Još jedna u nizu spektakularnih proslava za kraj ove godine. Decembar je obično mesec u kome svi sumiraju postignute rezultate. Mi ćemo to verovatno raditi u Januaru ili Februaru, pošto iz dana u dan montiramo i demontiramo opremu za već pomenute proslave, a svaka postavka je zahtevnija i komplikovanija od prethodne.

NIS Promet


Novogodišnja proslava za zaposlene. Jedna od najzahtevnijih i najkompletnijih postavki opreme u Expo centru do sada. Osim standardne tehnicke realizacije, odradili smo i sve pripreme za ovaj događaj. Idejna rešenja, video materijal, štampu velikih formata, kostime,...
Light design: Miloš Šorgić.

NIS, Gasprom


Sjajan koncert. Standing ovations.
Glavno ozvučenje: 16xd&b Q1, 18xQ-sub. InFill: 6xT10. Rasveta: 20 x JB LED A7, 10 x Robin 300BEam, 12 x Color Spot 575, 12 x Color Wash 575,...

Darkwood dub, Sava Centar


Freedom music - Darren Emerson. Sjajna žurka, kojih je nažalost sve manje. d&b za sve : )
Glavno ozvučenje: 16xd&b Q1, 18xQ-sub. InFill: 2xQ7. Monitoring: 4xQ-sub, 4xQ1

Darren Emerson. Master centar, Novi Sad


Još jedan sjajan koncertu u nizu. Darkwood Dub su priredili odličan koncert u Lazarevcu. Za razliku od dosadašnjeg dela turneje gde im je glavno ozvučenje bilo d&b serija T, ovde smo instalirali Q seriju, koja je oduvala dom kulture ; )
Ostali deo opreme je identičan kao i do sada. Naravno svi smo u iščekivanju spektakla u Sava Centru, gde će sa naše strane biti iznesena ozbiljna postavka monitoringa i glavnog ozvučenja.

Darkwood dub, Lazarevac
Sve je spremno za proslavu 20 godina benda ZBOGOM BRUS LI. KC Fabrika, Novi Sad.

Zbogom Brus Li u Fabrici


Promocija najnovijeg modela Renault CLIO 4. Master Group, Novi Sad. U prijatnoj atmosferi, sa uvek nasmejanim i dobro raspoloženim domaćinima družili smo se sa baš onim crvenim Cliom, što danima se vozika po našim televizorima. Šta je više impresioniralo goste? Vozilo ili tehnika? Paaaa, bilo je tu za svakog po nešto : )

Promocija Renault Clio 4


Toplo, vruće, vrelo,... Moćno, strastveno, energično,... I naravno KVALITETNO. 

Kratak uvid u opremu:
Mikrofoni: AKG D5 (vokali), AKG C451 (OH), AUDIX D6 (kick), Sennheiser e604, Shure SM57  
Monitoring: d&b MAX12 powered by Lab Gruppen FP10000Q amp
Glavno ozvučenje: d&b Q1, Q-SUBs powered by D12 amps
Side fill: d&b Q7
Center: d&b T10
Digitalni pult: Soundcraft Vi1
Rasveta: JB Lighting A7 led wash, Robe ColorSpot 575AT, Unique hazer 2.1, Avolites Titan mobile
Video: BARCO FLM-HD20 projektor

I bi VRELO.


d&b ima novog reprenzenta. Tačnije njih šest. Grupa VRELO održaće koncert u Rumi, 10. Novembra 2012. Iako to obično tako ne biva, VRELO su još jednom pokazali svoju profesionalnost i izabrali kompaniju iz istog mesta da im odradi kompletnu produkciju koncerta. Oni su obećali, a i mi se pridružujemo obećanju da će ovo biti njihov najbolji koncert do sada. Za tu priliku smo pripremili standardni arsenal LED rasvete, d&b ozvučenje, d&b monitoring, angažovani su vrhunski stručnjaci za produkciju i postprodukciju tona, dizajneri rasvete, video animacija...

Vrelo, snimanje DVD izdanja


Dugo očekivana turneja Darkwood Dub-a i Bisere krenula je juče prvim od dva koncerta u Studiu M u Novom Sadu. Adekvatno prostoru upotrebljen je jedan od najmanjih line array sistema na tržištu, d&b audiotechnik serija T. Kako moćno i masivno zvuči sistem reći će vam posetioci koncerta. Cela postavka kreće vrlo ozbiljno od samih mikrofona, preko monitora, digitalnog pulta Soundcraft serija Vi, pa do već pomenutih zvučnika T10.
Danas je na programu još jedan koncert, i ne bi ga trebalo propustiti.

Turneja Darkwood Dub i Bisera Veletanlic

<1...232425>