BUDITE UVEK U TOKU

Chameleon > Rental
<123...21>

image

I ovoga puta smo zadati prostor iskoristili do maksimuma. Naissus festival je dobio kompletan redizajn. A naš tim je pokazao zašto smo najtraženija rental kompanija u okruženju.

Naissus Fest - Matador

image

Evo jedan briljantan primer kako izgledaju naše ponude. Razlika između 3D vizualizacije i stvarnosti je skoro neuočljiva. Na primeru imate prelaz između renderovane kapije i stvarne slike sa događaja.   

3D vizualizacija

image

Ovih dana su nam procesori u crvenom. Idejna rešenja i renderi za predstojeću sezonu se finiširaju. I baš smo ponosni na učinjeno. Evo i rešnja za predstojeći Naissus Fest Main Stage.

Naissus Fest

image

Upravo su iz našeg studija izašli renderi i 3D rešenje za Fire Festival u Velikoj Plani. Kako vam se čini?

Fire Fest 2018

image

Još jedan Green Love spektakl je iza nas. A mi smo ga još dodatno začinili. Chauvet Professional Maverick Spotovi i Rogue R1 beamovi su se pokazali u punom sjaju. A postavku ekrana u superwide formatu 20x1.5m smo okružili sa 48 pixie beam uređaja. A i kod ozvučenja smo opet malo dodali : )

Green Love - technasia

image

Konceptualno novi pristup. Boiler Room, ali u većem izdanju. Još jedan zadatak koji smo zahvaljujući d&b cardio pristupu uspe[no realizovali. Bilo je sjajno...

LoveFest Fire - Luciano

image

Rapsody Travel u sklopu svoje kampanje #ŽiviteRapsody su doveli čuvenog Fedde Le Granda. Izbor za dobavljača tehnike je naravno spao na nas. Logično 95% sličnog sadržaja je već prošlo kroz naš rental.

Fedde Le Grand

image

Samo u Chameleon Rental. Najtraženiji mikrofoni. DPA piloti, bubice i konferencijski mikrofoni. Apsolutni top kada je reprodukcija zvuka u pitanju. Nalaze se na svim rajder listama. Iako im je cena poprilično velika za naše tržište, odlučili smo se da u našu ponudu uvrstimo mikrofone koji opravdavaju svaki uloženi euro.

DPA mikrofoni

 
Green Love se za potrebe ovog događaja prebacio u Veliku Salu Spensa. A mi smo shvatili šta to znači i produkciju odmah prepravili shodno kapacitetima novog prostora. Rezultat je u prilogu.

Green Love - Amelie Lens

image

Odavno se nije podigla ovolika prašina oko nekog događaja. Vladala je i nedeljama pre. A nakon onoga što se desilo trajaće i nedeljama, a verovatno i mesecima posle. Zbog ogromnog interesovanja, događaj je premešten u Veliku Salu Spensa, a to je automatski dalo nove mogućnosti za produkciju. Brzo smo odreagovali i spremili kompletno novu izvedbu, a rezultat je oduševio sve prisutne.

Amelie Lens - Green Love

<123...21>