BUDITE UVEK U TOKU

Chameleon > Rental
<123...22>

image

Neka jutra su jednostavno bolja od drugih. Ali su jutra na Love Festu još bolja. I ove godine na svim lokacijama festivala Chameleon rental tehnika.

Love Fest

image

Još jedan festival u regionu je došao do prekretnice i potražio sveža idejna rešenja i vrhunsku produkciju iz naše kreativne radionice. Hvala na ukazanom poverenju. A komentari su jasno dali do znanja da su i organizatori i tehnika na pravom putu. Vidimo se i sledeće godine.

BiH Color Fest

image

Ako smo na nešto ponosni, onda je to Foam Fest. Galerija slika je tu pa uživajte. Svakom detalju je posvećena pažnja. Vizualni doživljaj 200%.

Foam Fest 9

image

Iako prvo zamišljeno kao open-air, zbog nestabilnih vremenskih prilika, događaj je preseljen u Maste Halu novosadskog sajma. Ali to nije pokvarilo ugođaj mlađoj publici koja je od samog starta zauzela pozije ispred bine i u glas ispratila sve izvođače.

Tuborg - Novosadski sajam

image

Auuu. Kako je ovo dobro ispalo.

Dance Park Festival

image

Bio je skoro u Beogradu, pa onda opet u Nišu i evo ga ponovo u glavnom gradu. Svaki od događaja je radila naša rental kompanija i svi su bili sjajno posećeni, atmosfera je bila odlična, a gdin. Huntemann briljantan.

Topljenje-Oliver Huntemann

image

I ovoga puta smo zadati prostor iskoristili do maksimuma. Naissus festival je dobio kompletan redizajn. A naš tim je pokazao zašto smo najtraženija rental kompanija u okruženju.

Naissus Fest - Matador

image

Evo jedan briljantan primer kako izgledaju naše ponude. Razlika između 3D vizualizacije i stvarnosti je skoro neuočljiva. Na primeru imate prelaz između renderovane kapije i stvarne slike sa događaja.   

3D vizualizacija

image

Ovih dana su nam procesori u crvenom. Idejna rešenja i renderi za predstojeću sezonu se finiširaju. I baš smo ponosni na učinjeno. Evo i rešnja za predstojeći Naissus Fest Main Stage.

Naissus Fest

image

Upravo su iz našeg studija izašli renderi i 3D rešenje za Fire Festival u Velikoj Plani. Kako vam se čini?

Fire Fest 2018

<123...22>