BUDITE UVEK U TOKU

Chameleon > Rental
<123...28>

image

Kad je teško, onda se vidi ko ima volju i želju. Green Air je održan uz sve mere koje su propisane za sprečavanje širenja pandemije virusa. Atmosfera sjajna, produkcija kao i uvek - maksimum. Nema razlike da li je pandemija ili nije.

Green Air Sajam

image

U okviru Kaleidoskopa kulture predstavljen je i multimedijalni spektakl - izvođenje opere Rigoleto na otvorenom. Usled pandemije i jako ograničenog proja gledalaca, opera je imala i prenos uživo kao i live stream..

Opera Rigoleto


Nažalost u nedostatku događaja i produkcijskih izveštaja sa istih, koji ne postoje od 13.03.2020. Prinuđeni smo da na stranici novosti delimo grafikone i informacije o broju zaraženih novim korona virusom u našoj zemlji. #OstaniKodKuće

COVID19 - Izvor B92

image


Srećan Uskrs. Nadamo se da će i naš posao vaskrnuti i da ćemo se videti uskoro.

Srecan Uskrs

image

Green Love ne prestaje da iznenađuje. I ovu godinu nastavlja sa sjajnim gostovanjima. Uz ozbiljan lineup, imamo i povratnike kao što je Lea Dobričić, koja se aktivirala nakon porođaja. Sve u svemu još jedna sjajna žurka sa vrhunskom produkcijom.

Green Love - 11th Birthday

image

I osmu godinu za redom zaduženi smo za tehničku realizaciju dodele nagrada za preduzetnika godine u realizaciji prestižne kuće - Ernst and Young.

Preduzetnik godine

 
Ako treba da podvučemo crtu posle dve decenije, onda je to logično da se desi u Novom Sadu. Chameleon rental je počeo na doček pre tačno 20 godina, skromno, ali sa velikim ciljevima. Danas 20 godina kasnije poverena nam je tehnička produkcija kompletnog događaja na trgu u Novom Sadu. Hvala gradu uz kog smo sve ove godine.

Doček 2020

image

NIS kompanija svake godine organizuje novogodišnju proslavu. A mi se uvek potrudimo da im pokažemo da može bolje i kreativnije od prethodne.

NIS - Nova Godina

image

Gorki list svake godine organizuje proslavu. Tako je bilo i ove. U predivnoj atmosferi. Uz mnogo crvene boje. Tehni;ki smo realizovali ovaj događaj i promovisali nove uređaje iz našeg rental portfolija.

Gorki List - Jedini Pravi

image

Naissus fest je bukvalno doživeo preporod od kako su nas angažovali da tehnički realizujemo njihove događaje. To je dalje prouzrokovalo povećanje posećenosti i zadovoljstvo publike. A sam festival je ubacio i jesenje izdanje. Vidimo se ponovo i u Januaru.

Naissus Fest - Coyu

<123...28>